Маги на Слави Трифонов: Той е част от живота и пътя ми, благодарна съм му за всичко!

Слави Трифонов и Маги

  Слави Трифонов никога не е бил стиснат с гаджетата си. Както преди, така и сега водещият винаги се е стараел да дава най-доброто за жените до себе си. Освен настоящата му изгора – варненката Мартина, по която харчи хилядарки на месец, обаче има друга жена, която може да разкаже легенди за щедростта на Дългия.

Името й е Магдалена Ангелова, но в последните близо 10 години е по-известна просто като Маги на Слави. Дори днес, много време след като вече не са заедно, блондинката признава, че за успеха й в живота много е допринесла връзката с известния продуцент.

Известната днес психоложка се запознава със Слави на конкурс за красо-та. Тогава варненката е едва 18-годишна. Той е в журито, а тя се класира трета по хубост. Още тогава обаче печели най-важния приз от надпреварата – сърцето на популярния телевизионер, който я изстрелва сред звездите.

Докато бяха двойка

Любовната им история трае по-дълго от кариерата й на модел и Маги започва да търси нови начини да се изявява и доказва. Тя е първата и засега единствена жена, с която шоуменът започва да се появява публично на светски мероприятия. Дори след раздялата двамата си остават приятели и взаимно много си помагат, твърдят запознати. Хубавицата пък описва връзката си с шоумена като един от уроците в живота си.

„Той е част от живота и пътя ми. Благодарна съм му за всичко което е направил за мен. Бил е един от основните ми учители, за да съм това, което съм сега, и съм му благодарна. Научила съм от него много неща, които съм оценила не навремето, а когато е дошъл съответният момент. Преживели сме много и сме си дали много. За мен той е специален човек с много ценни качества и добродетели“, отговаря на въпросите за отношенията си с Дългия бившата манекенка.

Днес тя има бакалавърска степен по психология от Софийския университет и магистратура по клинична психология и психоаналитична перспектива в НБУ. Завършила е и курс на обучение по фокусирана към решения кратка терапия. Всичките си знания пък практикува в собствен център за психология „Емпатия“. Без помощта на известното й гадже от миналото обаче варненката едва ли днес щеше да се похвали с подобни възможности.

Според запознати от връзката си с Дългия Маги успяла да спечели не само многобройни контакти в бизнес план, но и не малко пари. За да не издава тайни за шоумена, хубавицата продала мълчанието си за солидна сума – около четвърт милион. Слави оставил на изгората си огромен мезонет в столичния кв. „Драгалевци“, където и днес хубавицата приема своите пациенти и организира семинари. Жилището е в престижна сграда, която Слави харесал за свой дом, но след раздялата му с Маги вече не желаел. Дълго време искал да го продаде, но след като цените на имотите се сринаха, шоуменът решил да го дари като подарък на бившата си.

Освен това обаче продуцентът имал отношение и към центъра й „Емпатия“, като сам инвестирал голяма сума за създаването му. Това се случило в края на 2009 г., когато двамата вече не бяха официално двойка, но още се виждали по приятелска линия. В документите на фирмата името на водещия не присъства никъде, но това е само за заблуда. Помощта му към Маги трудно може да се оспори. Дори самата тя не крие, че без подкрепата на мъжкото му рамо, едва ли е щяла да получи такъв добър професионален старт в живота си. Днес обаче продължавала сама с проекта си, в който опитвала да помогне на хората да постигнат хармонията, също както самата тя успяла в живота си.

„От Слави съм научила едно: една звезда в семейството! Две звезди не може. Ето, цитирам един от моите любими учители“, призна по отношение на настоящата си половинка Маги неотдавна. Мъжът, с който живее, е бизнесменът ЕлисаветЬков, който внася спортна екипировка у нас. Преди повече от година психоложката скрепи връзката им, като го дари с момиченце. Вероятно това е и причината хубавицата да не иска да й се напомня колко много дължи на телевизионния си партньор.

„Слави винаги е държал половинките му да са добре подсигурени. Едва ли има жена, с която е бил в по-сериозна връзка и не е подпомогнал финансово. Така той се предпазва от възможността някога да „проговорят“ за отношенията им и да го уязвят пред медиите. Не е случайно, че винаги избира момичета, които са много пестеливи с думите“, разкриват близки до учиндолеца.

Същата стратегия Трифонов неотдавна демонстрира и по отношение на друго свое сериозно гадже – Мартина. Запознати разкриват, че за нея Дългия е купил апартамент в нова кооперация в престижен столичен квартал. Засега обаче балерината цоца пари от гаджето си само за екскурзии и прически, вместо да се замисли как да подсигури бъдещето си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *