Луиза и Радина във война заради сина на Иван Иванов

Луиза Григорова

  Актрисите Радина Кърджилова и приятелката й Луиза Григорова са във война и от една година не си говорят. Ябълката на раздора е рапърът Wosh МС, чието име е Стефан. Той е син на актьора и сек*символ от 80-те Иван Иванов. Луиза сама си призна за враждата преди дни, когато гостува в предаването на Венета Райкова: „Не мога да разбера защо ми се сърди Радина. Вярно е, че аз съм с бившето й гадже, но връзката ни започна, след като те двамата се бяха разделили. Не съм някаква кучка, която краде мъже”, недоумяваше Луиза с иронична усмивка.

В студиото беше и родителката й Ивет Григорова, която е шефка на „Ивет фешън“. Майката на актрисата кимаше одобрително с глава.

Радина Кърджилова

Близки на двете звезди, които се прочуха с участието си в сериала „Стъклен дом“, разказват, че Радина побесняла когато разбрала, че най-робрата й приятелка има интимни отношения с бившия й. Тя вдигнала шумен скандал на Луиза и оттогава двете не си говорели.

Според свидетели половинката на Деян Донков изпаднала в нервна криза, когато научила пикантната новина от медиите. Радина го има за своя собственост. Именно той е момчето от прословутата фотосесия, която изтече в интернет преди 3 години. На нея Радина е гола до кръста и е клекнала пред отворения цип на Стефан. После привлекателният мъж така се увлече по Луиза, че дори татуира името й на рамото си. Кърджилова била страшно отвратена от дружката си, която излизала буквално зад гърба й със Стефан и дълго криела връзката им.

Радина Кърджилова с рапапът Wosh МС

Освен това Радина не е удовлетворена от съжителството си с актьора от Народния театър Деян Донков.

Не е тайна, че той често й посяга, вероятно под влияние на алкохол и дрога. Актрисата, която е на щат в Театъра на армията, се чудела как да скрие от колегите синините от побой по лицето си. Луиза пък скоро чукна 23 и отдавна е разделена със Стефан. На купона за рождения й ден в столичен ресторант присъствал и спряганият за нов неин любим Марин, познат в бизнес средите като Марин Тигъра.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *