Лионел Меси вече е гербер!

Гербера Меси

Най-голямата звезда на световния футбол и Барселона Лионел Меси стана кръстник, но не какъв и да е, а на растение – цвете. Холандски ботаник, негов фен, кръстил червено цвете на аржентинската суперзвезда на Барселона.

Холандецът Йорис ван дер Вилт имал градинка в градчето Мийдрехт и е един от най-запалените почитатели на футболиста. Най-накрая решил да отбележи своята страст, като кръсти на гениалния ритнитопковец червен гербер от вида Джемсона. Но ван дер Вилт няма да спре дотук.

Наскоро обяви в холандската преса, че и другите звезди на каталунския отбор ще се сдобият със свои цветя, кръстени на тях. Първи след Меси, ще бъде Шави Ернандес. А футболистът, донесъл поредната световна купа на Испания, Андрес Иниеста, ще се сдобие с кръстено на него цветенце до края на календарната година.

Меси

А у нас с имената на нашите футболисти кръщават не какво да е, а домашните прасета. Наскоро имаше подобен случай в село Поликраище, местен ядосан на поредният неуспех, се закани да кръсти прасетата си на нашите футболни звезди. Както се казва- какъвто футболът, такъв и отборът.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/xOToL-SSkKI

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *