Криско се бръкна за луксозен апартамент! Вижте къде ще живее:

Криско 22Криско вече се нареди сред елита на богатите изпълнители и отскоро е собственик на нов апартамент. Сбъднатата му мечта се намира в един от затворените комплекси във вилната зона над столицата – „Бел Вали”, където живеят само хора с дебели кесии.

Рапърът сключил сделката  преди няколко месеца и не е прибягвал до заеми и ипотеки, а направо превел цялата сума.

Доскоро идолът на тийнейджърките  живееше под наем в  квартал „Дружба” и ползваше само екстри като портиер срещу неканени гости. Сега обаче ще се шири в огромно жилище, в което някой ден ще заведе жена си, а тя ще му народи дечица. Поне намеренията му са такива. Той наближава 30-те и смята, че е време да улегне и да се задоми. Дори се оглежда сред фенките си, но нито една от тях не го привлича. Малко остана да вземе за жена Ася Капчикова, но макар че изглеждаха страхотна двойка, се разделиха. И все още причината за това остава тайна.

Криско и АсяОттогава рапърът не е забелязван с момиче и няма сериозна връзка. Отдал се е изцяло на трупането на пачки, а това най-добре го умее. Той сам се подуцира и не дели с никого хонорара от участията си. Така през вечер в джоба му влизат по шест хилядарки. Освен това има продуцентска къща и няколко успешни изпълнители, от които взима комисионна.

Четвърт милион струва апартаментът на младия изпълнител и той ще живее с най-богатите хора от бизнеса.

Съсед ще му е Маги Халваджиян, който е броил скромно милионче от зрителски смс-и и си е купил еднофамилна къща с двор наблизо, за да се шири със семейството си и да живее като нашенски Крез.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *