Класация на най-грозните и отвратителни футболисти в българското първенство!

Дарко Тасевски и Ромина Андонова

  Някои са страшни, а други смешни. Общото между тях е, че са фут­болисти и играят в нашата „А“ група. Напук на очакванията, че жените няма да ги поглед­нат, някои бележат неочаква­ни успехи сред най-красивата част от нежната половина на човечеството.

 Типичен пример за това е Дарко Тасевски. Македонски­ят национал, който четири го­дини и половина се подвизава не особено успешно в „Лев­ски“, удари джакпота, като заби Ромина Андонова.

 Мнозина се чудят какво хареса Мис България 2010 в Дарко, когото някои запалянковци оприличават на язовец. В любовта често е не­възможно да се търси логи­ка и днес щастливите Дарко и Ромина чакат да им се роди момиченце през август.

Борис Галчев

  Роденият в село Добринище халф на ЦСКА Борис Галчев има откровено аграрна физи­ономия. 28-годишният футбо­лист е с изключително прос-товато излъчване, а дори за­палянковците на „червените“ казват, че селското е изписано на лицето на иначе коравия и борбен играч.

  Централният бранител на „Лудогорец“ Станислав Жеков има се­риозни прили­ки с експрезидента на страната Пе­тър Стоянов, когото сравня­ваха с кон. 32-годишният за­щитник иначе е висок и сна­жен и това до голяма степен компенсира някои негови не­достатъци. Най-известен във футбола е с това, че преди време се скара с легендар­ния журналист Сашо Диков. Като играч на „Монтана“ Же­ков се вбеси, защото Диков изрази съмнения за тото за­лагания в мач на бившия от­бор на бургазлията.

 193-сантиметровата върлина на „Локо“ (Пд) Танко Дяков винаги е обект на бъзик от страна на съотборниците си. 

Танко Дяков

  Това се случва чес­то, когато „черно-белите“ купонясват в диско­теки. Тогава играчите измерват количество­то алкохол, което е погълнало някое момиче, с пред­ложение да се запознае с Танко. Ако на Дяков му вър­же, значи момичето достатъчно е направило главата.

  Докато играеше за „Славия“, Николай Петров поразително  приличаше на легендата на българския футбол Три­фон Иванов, тоест на страшно горско животно. Юношата на „Левски“ е стра­шен и защото е твърде агресивен към съдии, треньори и съотборници. Постоянните скандали, съпътстващи кариерата му, засега в никакъв случай не му помагат.

 Камерунският на­падател на ЦСКА Нджонго Присо, който се бие с полицаи в тунелите по стадионите, също е доста странен. Липсата на врат му придава особено страхови­то излъчване. Вероятно затова африканецът плаши противниковите бранители и прави сравнително сполучлив а полусезон с червения екип.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *