Камелия изплаши децата! Вижте как цъфна на екран:

Камелия цициКамелия си е въобразила, че „Гласът на България“ е шоу, направено за самата нея, на което да покаже всичко от себе си.

По време на цялото предаване тя се опитваше да бъде в центъра на вниманието с тоалетите си, с прическата си, с разголените деколтета, а на полуфинала цъфна и със зелена шапка, взета назаем навярно от злата мащеха на Снежанка. И съвсем логично камерите се спираха на шапката й, а не на участниците, а другите от журито едва се забелязваха.

В тон с капелата, фолкаджийката излезе с късо бюстие и гол корем, а ако имаше начин щеше да е и без гащи. Впрочем според публиката, на един от лайфовете тя е била наистина без бельо и понеже любимата й поза е да си качва единия крак на облегалката на стола, доста хора успели да се насладят на анатомията й.

Камелия шапкаДокато пък даваше уроци по пеене на участниците в отбора си, Ками се подвизаваше по впита блузка без сутиен и зърната й гордо стърчаха срещу смутените певци, но на нея не й пукаше. Важното беше, че камерите я снимат и цял народ ще се наслади на гледката.

Много от фолкаджийките ни пеят в доста фриволно облекло, но в реалния живот са облечени съвсем нормално. Например, Преслава може и да показва това-онова, но във ВИП Брадър почти не свали анцуга си. Емануела също е екстравагантна, но в същото предаване не се отличаваше по облекло от другите участници, а когато излиза да разхожда сина си, прилича на обикновено мамче.

Камелия обаче е превърнала целия си живот в сцена, а самата себе си в ходеща реклама. На голотата, която на моменти е вулгарна.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *