Как да сваляш нова мацка всеки ден

Уроци за мъже

Ако ти си от онези свенливи, бързо изчервяващи се момчета от университета, тази статия е точно за теб. Тук ще прочетеш няколко ценни съвета, които ще те научат как да общуваш с момичетата на твоята възраст без срам и ще ги накараш да ти обръщат повече внимание откогато и да било.

уроци за мъже

Първата цел

Харесай си едно момиче, което също като теб е малко срамежливо. Ако си неопитен и се хвърлиш в прегръдките на някоя същинска тигрица, рискуваш да останеш разочарован от себе си.

Теория на вероятностите

Психолози разкриват, че към днешна дата най – големият проблем в общуването между младите хора е интернет. Не се учудвай, защото колкото и да си „оправен” във „Facebook”, висенето пред компютъра по цял ден те кара да губиш социалните си умения, включително и способността да говориш с жените. Когато се изправиш пред нея губиш дар слово, езикът става грапав като едра шкурка номер 24, а краката натежават все едно са пълни с бетон.

Лечението

  • Променете начина. Поне за няколко дни оставете компютъра и се гмурнете в светския живот. Ангажирайте вниманието си с някоя весела компания, пълна с всякакви момичета и момчета. Ходете заедно на басейн, на дискотека, танцувайте и се забавлявайте. Така неусетно ще възвърнеш уменията си да общуваш и ще се научиш как да говориш с нея.
  • Никога не започвай със „Здравей, моето име е еди кой си”. Бъди спонтанен и като цяло не приказвай врели – некипели. Повеждай разговора според ситуацията и търси начин от всяко нещо да извлечеш полза. В същото време не допускай грешката да говориш глупости, да се правиш на интересен и да преиграваш. Ако не знаете какво да кажете, темите са достатъчно много: коя е нейната любима група, харесва ли спорт, мода, обича ли сладолед и ….
  • Не се показвай мнителен и нерешителен. Когато решиш да атакуваш не я питай дали обича танци, а открито и откровено поискай да научиш какво ѝ доставя удоволствие – за да можеш да ѝ го осигуриш. Също така се научи да я изслушваш, момичетата не обичат да ги прекъсват докато говорят.

Заключение

Докато сте спокойни, уверени и остроумни, жените ще реагират положително на позивите ви. При всички положения обаче бъдете подготвени за всякакви ситуации и оставете в задния си джоб няколко резервни теми за разговор, ако ситуацията стане неловка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *