Как да свалиш мацка на плажа (ръководство)

Лятото все още е далеко, но това съвсем не ти пречи да подготвиш стратегията си отсега. Освен това тези изпитани техники за свалка вървят по всяко време и на всяко място, така че сядай и чети.

свалки на плажа

От нулата

Изберете таргет група от най – малко три жени. Това е задължително условие, защото ако е само една може и да се уплаши, положените усилия ще отидат на вятъра. Освен това твоите приятели също ще се почувстват пренебрегнати.

Разчупи леда

Първо се представи. Бъди естествен и усмихнат. Силно препоръчително е да не се правиш на интересен още от първия момент, защото това може да отблъсне новата ти приятелка.

Използвай „Хей, момичета, как сте? Аз се казвам Иван! Играе ли ви се волейбол?”, вместо „Здрасти, котенце! Много пухкави крачета имаш!”. Жените обичат да флиртуват, но не и с простаци.

Накарай я да се чувства комфортно

След като премине първата фаза на опознаване, можеш да я поканиш в плажното кафене. Правилото „бъди естествен” и тук важи с пълна сила. Независимо от социалния си статус, не парадирай открито с възможностите си, защото тя и без това ще забележи големите мускули или скъпия телефон, стига да иска. Все още не се натискай в нея, на този етап да я докосваш не е препоръчително.

Социализация

Запознай я с приятелите си, говорете си на общи теми. В течение на разговора сподели какво планирате за вечерта (например посещение в дискотеката, кино) и я покани да дойде с теб. Тук е моментът да поискаш телефонният ѝ номер (все пак трябва да ѝ звъннеш да се уточните) и щом го получиш пътят е отворен – ти си в системата.

Момент за действие

Независимо къде ще прекарате вечерта, най – важното условие е да събудиш положителни емоции в нея. Танцувайте заедно, смейте се, въобще направи всичко възможно да я развълнуваш. Не забравяй, че умереният физически контакт може да я подлуди, дори да не го осъзнава. Едно „неволно” докосване по ръката върши перфектна работа, не е необходимо да скачаш като гладен тигър върху нея.

Насладете се на гледката

Вечерите са прекрасни и изключително романтични. Просто седнете за 10 минути на някоя пейка и погледайте залеза. Хубава ли е първата целувка?

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *