Как да разкараш гаджето за 12 дни

Можеш да съсипеш връзката си за по – малко от 2 седмици

раздяла

Ако сте имали сериозен партньор, навярно доста пъти сте се чудили дали е възможно да го разкарате, без да си създадете излишни главоболия. Разбира се, това няма как да стане, защото дори спорът чий ред е да изхвърли боклука, е в състояние да ви прати на успокоителни. Но, истината е малко по – различна, защото има един сигурен метод, с чиято помощ чувствата могат да охладнеят действително за броени дни.

Всичко е много просто, обясняват психолози от Нова Зеландия. Достатъчно е да се откажете да печелите всеки път и да дадете шанс на партньора / партньорката си да бъде винаги „отгоре” (или поне да си мисли). Проучванията показаха, че прекаленото спокойствие в отношенията не само не прави връзката по – силна, но дори може да я съсипе напълно.

В самото изследване участваха няколко семейни двойки, които трябваше да оценят качеството си на живот по десетобалната система. Първоначално изследователите си мислели, че когато между двойките няма спорове, те ще се чувстват доста по – добре и това ще е благотворно за отношенията им. Жените имали за задача в продължение на няколко дни да се съгласяват с всички изисквания на съпрузите, да не преговарят и безропотно да изпълняват дори най – малките им прищевки.

Но ето какво се случи. В първите дни да анкетата жените оценили щастието си с от 8 до 8.5 точки. Още на полувремето обаче (по средата на теста), и те и мъжете им бързо се сринали, като започнали да дават оценки между 3 и 6! На 12-я ден почти всички сериозно намразили живота си и заявили, че се чувстват силно нещастни.

Изводът до който стигнаха учените е, че именно семейните скандали са нещото, което заздравява връзката и влияе върху щастието. Защото след обидите и напрежението идва покаянието, неизменните целувки и прегръдки. Казано по друг начин – пререканията правят живота ви по интересен.

Апропо, да се върнем на главната тема. Та ако искате да разкарате партньора си, просто го оставете да командва. Така за съвсем кратко време той напълно ще изгуби интерес към вас и по всяка вероятност ще се разделите като приятели и без скандали. Но все пак помислете, преди да предприемете тази крайна мярка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *