Какво е да си куче на Румен Овчаров

Румен Овчаров

  Поговорката „Роди ме мамо с късмет, пък ме хвърли на смет“ важи в пълна сила за домашния любимец на Румен Овчаров. Макар да не знаем къде точно се е пръкнал огромният пес, по всичко личи, че той притежава още по-голям късмет.

 Папараците на лично се убедиха в това, след като заснеха кучето да се вози в един от най-тузарските автомобили по родните пътища – “Ауди Кю 7″. Със сигурност немного от сънародниците на бившия енергиен министър са имали кефа дори да влязат в такъв скъп джип, но това не пречи на Р. Овч. да го използва за разходка на песа си до Витоша. 

Овчаров с кучето си

  Да си куче на Овчаров, си е истинска привилегия. Красивият доберман има стриктна програма, която се спазва всяка сутрин. Вместо да го мъчат с излежаването си до късно, стопаните му ста­ват в ранни зори и още преди да е станало 8 ч. сутринта, са в готовност за дълга планинска разходка.

Ексминистърът и съпругата му се изнизват един след друг от кооперацията си, а домашният любимец е „обзаведен“ с препоръ­чителния за агресивна порода като неговата намордник. 

  Доберманът обаче е свикнал с коженото приспособление на муцуната си и веднага се затичва към близката полянка, за да свърши най-важната си дейност. След изхождането депутатската съпруга вади салфетка и събира екскремента, спазвайки новоприетия закон за домашни любимци. След като акото вече е в кофата, цялото семейство е готово за поход до Ви­тоша, но не пешеходен, а автомобилен. 

Скъпият джип “Ауди Кю 7"

  Аудито на Румен Овча­ров със сигурност не е евтино. Дали социалистът е спестявал от закуски или от депутатска заплата, не се знае, но е факт, че е успял да брои около 200 бона за скъпарския джип. Ето къде е отишъл бонусът, който е получил, докато е бил министър, комен­тираха в парламента. Разкри, че Овчаров е граб­нал 208 000 лева бонуси за периода 2007-2009 г. Мястото в багажника на новия автомобил е запа­зено за кучето, а това до шофьора – за съпругата на бившия енергиен шеф. 

  Семейната идилия продължава на зелено в планината, където добер­манът вече се разхожда свободно, без намордник.

 Мероприятието трае около час, след което всички се връщат обратно в столицата. Вече набли­жава 10 ч., така че след разтоварване от колата кучето се прибира вкъщи, а всеки от стопаните му поема по собствените си задачи за деня.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *