Каква е причината принц Уилям и Кейт още да нямат дете

принц Уилям и Кейт

  Причината британският престолонаследник принц Уилям и съпругата му Кейт още да нямат деца е напът да бъде разнищена. Синът на принц Чарлз и лейди Даяна май има еректилна дисфункция, подозират в кралския двор. и действително има логика в едно такова съмнение -Уилям и половинката му са съпрузи вече повече от година, но все още щъркелът не ги е навестил.

Слуховете, че кралската двойка не може да има деца се прокраднаха още преди шест месеца. Тогава американско издание коментира изказване на втората съпруга на принц Чарлз – Камила, която споделила пред приятели, че снаха й е безплодна.

Преди дни медиите извадиха друга новост от живота на Уилям и Кейт.
Според техни източници двамата не били правили секс от четири месеца. Това се дължало на факта, че имали много натоварени програми.

Дори да са на едно и също място, по едно и също време, все излизало нещо – или Уилям ще е на военна служба, или пък Кейт се налагало да отиде на някое благотворително събитие, разкрива близка до кралското семейство.

Вината за липсата на секс донякъде била и в манията на принцесата да бъде полезна в обществото. Тя държала да изпълнява всичките си публични ангажименти и не намирала време за създаване на потомство.

Кейт упорито не желаела да забременее. Тя не искала да разваля фигурата си, та затова отказва да роди дете, разказва нейна приятелка. Злите езици пуснаха и слух, че в момента Катрин е в по-близки отношения с брата на мъжа си – Хари, отколкото със собствения си съпруг. На двамата се приписват повече от приятелски взаимоотношения. Най-пикантната мълва за интимните проблеми на височайшето семейство е свързана с репродуктивните способности на Уилям. Тя гласи, че принцът не може да изпълнява съпружеските се задължения, защото не вдига самолета.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *