Йога избяга от затвор през отвора за храна във вратата!

Асани

Ясно е, че йогата носи много ползи на практикуващите. Но пък придобиването на способностите да се избягаш от затвора през отвора за храна във вратата на килията, обикновено не се отразяват в рекламните брошури на студията по йога.

Все пак бягството от затвора на корейски учител по йога е доказателство, че учението има практическо приложение, различно от релаксацията и упражненията. Чои Гап-бок, който практикувал йога от 23 години бил арестуван по подозрение за кражба преди няколко дни.

Той останал в ареста на полицията, но на петия ден се намазал с лосион за кожа и се плъзнал през отвора в долната част на вратата, откъдето получавал храна. Бягството траело 34 секунди, според източник.

Йога

Пространството, през което минал Чои било 14 см високо и 43 см широко, докато тримата охранителни спели. Разбира се той нагънал одеялата си, за да заблуди гардовете, че спи в леглото.

Журналистите го наричат Корейският Худини, но бягството му може да не трае дълго. Властите съобщават, че често е засичан в планинските райони на централната част на Южна Корея и в момента се провежда масирано издирване.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/H3vLZqPZxZE

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *