Иван си поиска обратно джипа от Вихра и го подари на майка си

Джипът, който бил подарък на Вихра от Иван за нейн рожден ден

  Виxpa, бившата съпруга на Иван Христов, е поверила дъщеря си Ава в ръцете на новата му жена Ирина Сарачинова. Доскорошната водеща в ТВ 7 сама призна, че все по-често първокласничката нощува в къщата на баща си, където „най-добрата майка“ би трябвало да се грижи за доведената си дъщеря като за своя.

Иван и Вихра имали споразумение Ава да прекара по-голямата част от лятото с майка си. Срещите с баща й зачестили след 17-ти септември, когато момиченцето тръгна на училище. „Още по време на развода казах на Иван, че не искам Ава да преспива в дома му поне докато не стане ученичка. Той първо се противеше, но стана моето. Вече няма как, трябва да спазя обещанието си и позволявам на Ава да остава в къщата му“, разяснява Вихра.

Иван Христов и Ирина Сарачинова

Покрай драмите на родителите си обаче седемгодишната Ава започнала да се отчуждава от баща си. Сигнал за това били часовете по изобразително изкуство. Когато преподавателката задавала на учениците да нарисуват семейството си, първолачката го асоциирала единствено с майка си.

Всеки път, когато Ава била при новото семейство на баща си, истерия и притеснение обземали Вихра.

Причината била почти петгодишната дъщеря на Ирина Сарачинова. Верджиния системно тероризирала Ава. „Треперя, че детето ми ще се върне вкъщи без коса. Онова момиче много я скубе, а Ава като се върне, все се оплаква: „Боже, мамо, без коса останах!“, споделя тревогите си Вихра.

След развода с „опосума“, тя вледенила отношенията си и с майка му Сашка.

Властната родителка първо била на страната на снаха си, но в един момент се оказала финансово зависима от сина си и обърнала палачинката. „С цялата си наглост ми заведе дело, защото тръгна да се бори за права над Ава. Обърна се против мен, защото Иван щеше да й спре парите“, твърди Вихра.

Бившият й съпруг подкупил майка си с джипа, който бе подарил на жена си за един от рождените й дни. „А аз нямам с какво да закарам детето си на училище“, сипе огън и жупел върху бившите си роднини доскорошната тв водеща.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "Иван си поиска обратно джипа от Вихра и го подари на майка си"

  1. Юлиана   13.02.2013 at 13:49

    Какъв човек може да си ако си взимаш подаръците, които си направил и ги преподаряваш на други хора -отврат!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *