Ивана се събра с бившия си съпруг след 19 години, на бала на дъщеря им

Ивана с дъщеря си Теодора и нейният баща

  Пищно тържество вдигна Ивана в чест на дъщеря си Теодора през изминалата седмица. Единствената наследница на фолкзвездата завърши с отличие средното си образование и получи като заслужен подарък от майка си незабравим абитуриентски бал.

 „Аз съм от хората, които се втурват да организират накуп няколко важни съ­бития. Така че тези дни ми се събраха абитуриентски бал, запис на песни за нов албум и участия, които бях приела преди това. Слава Богу, всичко мина много добре“, не крие радостта си Ивана.

Певицата наистина се заела да организира сама всички подробности за   празника на Теди. Тържеството било в пловдивски ресторант и събрало   заедно всички роднини, ко­леги и приятели на Ивана и щерка й.

Абитуриентката с баща си

  „Първоначално не исках всичко да бъде толкова публично. Но като седнахме да правим списъка – толкова много близки имаме, няма как! Стана голямо тържество, но пък Теди получи толкова хубави пожелания и много любов от всички гости!“, допълва певицата.

 Безспорно, най-важният човек след Ивана, е бащата на самата абитуриентка Валентин. Макар че таткото на Теди е разделен с фолк дивата от години той е неотлъчно до детето си в този толкова важен момент. Самата Ивана искрено се възмущава от въпросите дали най-после се е сдобрила с мъжа си и затова го е поканила на бала.

„Много глупости се изписаха. Ама няма какво да каня Вальо! Той трябва да е с дъщеря си, както направи. Доведе със себе си и родителите си, моите също бяха, така че всички баби и дядовци на Теди видяха завършването й и споделиха празника с нея“, доволна е изпълнителката.

  Само няколко дни след бала на Теодора в интернет пространството плъзнаха слухове, че като повечето съвременни родители Ивана е подарила няколко пластични операции на вече порасналото си момиче.

Теди с майка си и нейните родители

 „Пълни глупости! Как може такова нещо!? Теди наистина изглежда по-женствена на снимките просто защото е с лек грим и официална рокля. Преди не сте я виждали така, а и тя не обича да се появява в медиите.

 А относно подаръците от мен – получи самото тър­жество, както и едно колие от благороден метал, което носеше на бала и което ще й остане за спомен от този вълнуващ момент“, допълва Ивана.

 За тоалетите на щерка си тя се е доверила на дизайнера Добри Киряков, а двете рокли – бялата за тържеството с гостите и розовата за официалната вечер с випуска, са подарък от модна къща „Юнона“, обличаща почти всички певици от „Пайнер“.

 На абитуриентския си бал отличничката Теодора била под ръка със своя съученик Слави. Според Ивана два­мата не са гаджета, а само приятели. Щерката обаче сюрпризирала майка си, след като позирала за снимка със съученика си и бебето на бозукарката Стояна – Иван. Младите изглеждали досущ като семейство, а заради розовия букет, приличащ на булчин­ски, Теди се пошегувала, че липсват само кумовете.

  „Много е рано за такива неща. Изобщо не мисля скоро да ставам баба“, заявява със сериозен тон изпълнителката на „Шам­панско и сълзи“.

 За Ивана в момента най-важно е как ще продължи професионалното развитие на Теди. Амбициозната де­войка е изкарала отлични оценки на всички предва­рителни изпити и вече е приета в три висши училища в България. Намеренията й са да се занимава с кино и телевизия, но само зад кадър.

 Нека Теди сама да реши какво иска за себе си.

 Аз бях на мнение, че е добре да продължи обра­зованието си в чужбина. Но тя ми сподели, че в следва­щите една-две години иска да остане тук. Смятам, че времето ще покаже най-добре в коя сфера да се развива. За мен е глупаво на 18 години да си наясно за следващите десетилетия.

 Теди е много млада, животът е пред нея. Искам само да знае, че дори да прави грешки, аз винаги ще съм до нея. И най-важното – да се чувства щастлива и удовлетворена от себе си, без да се влияе от чуждото мнение“, пожелава Ивана на любимата си дъщеря.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Ивана се събра с бившия си съпруг след 19 години, на бала на дъщеря им"

  1. Richard   25.10.2021 at 16:30

    Hi! This is my first comment here so I just wanted to give a quick shout out and
    tell you I really enjoy reading your blog posts.
    Can you recommend any other blogs/websites/forums that go over the
    same topics? Appreciate it!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *