Ивайла Бакалова заплаши дъщеря си с бой! Вижте защо:

Ивайла1Ивайла Бакалова се е превърнала в още по-строга майка, отколкото беше.

Красавицата, която започна да развива бизнес с имоти в Дубай и продължава да води доста луксозен и капризен живот, е истински цербер към 14-годишната си наследничка Рая. Тя не пуска момичето никъде без придружител, сякаш е още в първи клас и категорично е забранила всякакви купони със съученици.

Малката расте като в саксия и са й чужди всякакви радости, типични за възрастта й – шляене със съученички, обикаляне на бутици без мама, ходене на пица или на сладкарница. Единственото развлечение било да ходи на училище и да си учи уроците.

Рая поискала да й купят червило и гримове, за да бъде като останалите, но получила твърд отказ.

„Няма да се правиш на маймуна, младостта те краси“, отсякла Ивайла. Хлапето обаче се заяло с многото козметика в шкафчето на майка си и попитало защо й е.

Ивайла дъщеряБакалова заобяснявала, че при стареене кожата се променя и трябва да се крият недостатъците.

Момичето споделило мечтата си да си сложи силикон в устните и в гърците, като стане на 18, но майката изсъскала „посмей да го направиш и ще те почна с големите шамари“.

На въпроса защо тя има силикон и други подобрения, бившата любима на Румен Вълка отговорила, че това е грешка на младостта, която никога няма да повтори. На което пък никой не вярва.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *