Защо любовницата е по – желана от съпругата

Когато изловиш благоверния в изневяра неизменно си задаваш въпроса „Защо”. След това идва ред на терзанието с какво тя е по – добра от теб самата, с какво те превъзхожда и какво, по дяволите, намери онова магаре у нея!

причини за изневяра

Ако съпругът кривне от правия път със сигурност има причина. Въпросът е дали би могла да я таксуваш като „извинителна”, или цялата болка ще остане само за теб. Дали е искал само да се „разнообрази” или е попаднал в мрежите на някоя черна вдовица.

Защо мъжете изневеряват?

Основните причини могат да бъдат няколко – разнообразие, отмъщение (би могъл да се чувства обиден от непрекъснатото натякване за щяло и нещяло), желание да докаже мъжеството си, усещането за нещо ново и непознато, неудовлетвореност в секса (все пак сте заедно от 10 години). Разбира се, нито едно от изброените не го извинява, но най – странното от всичко е, че той дори не иска да чуе да се върне при теб.

„Любовницата обикновено има по – страстно отношение към мъжа. Когато жената е с уреден по някакъв начин живот обикновено смята, че мъжът ѝ е вързан в кърпа и често допуска груби грешки в отношението си към него. Докато любовницата е нещо различно – тя знае, че няма нищо и е готова да даде всичко от себе си. Ако например съпругата отклонява поканите за секс с вечната мигрена или умора от служебните задължения, ако отговаря на подадената ръка с мърморене и скандали, не трябва да се учудва когато започнат да я лъжат”, споделя д-р Джереми Мак`Гуайър от института по брачни отношения в Ню Йорк.

Специалистът допълва, че това е класическата причина за създаване на любовен триъгълник. Друг често срещан случай е, когато съпругът се срамува от своите сексуални фантазии и поради една или друга причина не иска да ги сподели със законната половинка. Естествено тогава търси отдушник на страстите в чужда жена, пред която е в състояние да се разголи напълно.

„Истината обаче е, че ако любовницата размени мястото си със съпругата, не след дълго тя ще започне да се държи като нея и обратното. Ще крещи за всяка неподредена дреха, вместо целувка ще мърмори за липсата на пари, ще разправя пред целия квартал как съседите са заминали на почивка в чужбина, а вие дори не можете да отидете на ресторант”, заключва д-р Джереми.

Ето една доста палава родна звезда:

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *