Заради големи цици жена не бе допусната да се качи в самолет

Бюст

Големите балкони винаги са били плюс, но понякога те се превръщат и в … минус. Това доказва следната случка: Щатската авиокомпания Southwest заявила, че по-отворената рокля на една от техните пасажерки е „неприлична”, тъй като разкривала голяма част от гърдите на жената и я посъветвали да си покрие циците.

Госпожата пренебрегнала, обаче забележката и се качила на борда на джета, който пристигнал навреме в крайната си дестинация- Ню Йорк. Тя споделя, че не искала мнението на служителите за гърдите и да промени плановете и за път и въобще би желала да обръща внимание на тяхното мнение относно циците й. „Ето, че самолетът не падна от небето. Деколтетоми не му попречи да се движи безпогрешно“, шегува се

Опасен бюст

пътничката.  Говорител на авиокомпанията заявява, че са се извинили на жената и предложили да й върнат парите, като жест на добра воля. „Ние просто молим клентите си за добра преценка и дискретност от уважение към другите клиенти, които очакват да им осигурим комфортно пътуване“, казват от компанията.  Жената се готви да съди компанията за морални щети.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *