Журналистката Добрина Чешмеджиева – тигрица в леглото! Спала с мутри!

Добрина Чешмеджиева

  На екран може и да изглежда като ледената кралица, но в леглото е всеотдайно страстна и ненадминато порочна. Така с няколко добре подбрани думи описва уменията на своята колежка Добрина Чешмеджиева дългогодишен кадър на БНТ. Доби, както я знаят най-близките й приятели, е спечелила десетки награди от префърцунени конкурси и тв фестивали, но най-мил й е друг приз. Според вътрешноведомствената класация в държавната телевизия тя е №1 в секса.

Не, че мнозина са имали шанса да се пробват с водещата на „Референдум“. Неколцина са щастливците, които са били в интимни отношения с красивата телевизионерка. Устите им съвсем естествено не могат да останат затворени и те разказват прелюбопитни подробности за страстната всеотдайност на БНТ шефката. Историите са толкова цветни и детайлни, че дори и най-големите палавници в голямото семейство на БНТ са принудени да отстъпят място на Добрина на почетната стълбичка. 39-годишната водеща не се притеснява да опита възможностите на колега или нов познат от заведение, ако е решила, че въпросният индивид има с какво да я изненада.

„Нямам нищо против краткотрайния флирт, стига да има смисъл в него. Обичам да се забавлявам и търся удоволствията на живота. Това не пречи на работата ми, винаги съм се отнасяла професионално към задълженията си. А коментарите и клюките въобще не ме интересуват“, показва мускули винаги предизвикателно облечената журналистка.

„Не е редно да си шеф в сутрешния блок, да водиш толкова сериозно предаване като „Референдум“ и в същото време да се носиш като фолкпевица из коридорите на телевизията. Късите полички са за младите момичета, които са тръгнали на басейн, а не за една 39-годишна жена. На Добрина не й пука какво мислят за чея и щом стане топло, вади на показ краката си. Как после да не я коментираме“, възмущава се колежка на Чешмеджиева от новините.

В телевизията още се говори за връзката на говорителката с човек от силовите групировки.

Той бил бивша барета, но в един момент станал един от най-приближените хора на Мето Илиенски. Мачото, който бил семеен, бил голямата любов на Чешмеджиева. Двамата скъсали преди няколко години и Доби още страда за него. Тя споделяла пред приятелки, че атлетичната бивша барета й докарвал по 3-4 оргазма на вечер.

В момента телевизионерката в типичния си стил признава, че има мъж до себе си, който сериозно е развълнувал сърцето й и заради когото е зарязала краткотрайните авантюри. Според запознати новото й гадже живее в Италия. По тази причина Добрина често пътува до страната на Ботуша.

„Хубаво е да си развълнуван от друг човек. Той няма нищо общо с БНТ и не виждам смисъл да му казвам името. Предпочита да остане извън светската шумотевица обрича на неуспех опитите на своите колеги да разберат кой е тайнственият красавец. Нейната дискретност съвсем естествено ражда упорит слух – въпросният вълнуващ самец вече е създал семейство и жена му едва ли ще одобри връзката му с известната водеща.

„Нашата любимка и друг път е имала подобни авантюри с женени мъже. Това очевидно не я притеснява. Тя самата неведнъж е обявявала, че иска да изживее живота си пълноценно и няма намерение да се връзва със съпруг и четири деца, които да я закрепостят вкъщи“, разговорливи са колежки на опитната телевизионерка. Добрина нехае въпреки коментарите и дори сякаш нарочно подсилва слуховете и омразата към предизвикателното си обличане и държание в телевизията.

„Дойдох съвсем млада в БНТ, без да познавам никого. Поканиха ме на конкурс, а след това ме задържаха. Сама съм вървяла нагоре, без да се кланям и да търся гръб по втория начин. Всичко съм постигнала сама в живота. Знам, че сега много ми завиждат заради успехите и затова внимавам кого допускам до себе си. Истинските ми приятели се броят на пръсти, но поне съм ги проверила“, хвали се Добрина. Нейната най-голяма опора в живота от ранни детски години е друг тв кадър – Миа Сантова. Двете се познават от училище и до този момент само веднъж са се карали наистина жестоко.

С приятелката си Миа Сантова

„Мъж се опита да застане помежду ни и ние като последни глупачки се хванахме на номера. Слава Богу сме достатъчно близки да намерим сили и да се извиним за тежките думи“, разказва по този повод Миа Сантова. Тя никога няма да забрави и най-важната подкрепа, която получава от Добрина в много тежък за нея момент от живота.

„Нашите знаеха, че Доби ми е като сестра и не се сърдеха, когато тя оставаше да спи у нас. После дойде кошмарът около тежката болест на татко. Той умираше, а Добрина спеше у дома и някак си се опитваше да ме измъкне от бездната. Няма да забравя тази й саможертва“, просълзява се Миа Сантова. След това и тя има шанса да се докаже пред Чешмеджиева.

„Винаги съм си мислила, че държа живота си под контрол, но един или два пъти съм била на ръба. И точно тогава Миа протягаше ръка и ме връщаше в правия път. Не познавам други две жени или колежки, които могат да се похвалят с толкова силно приятелство„, споделя Добрина.

 

Родена е в петък 13-и

Най-близките хора на говорителката знаят, че тя е доста запалена по нумерологията, може би заради факта, че е родена в петък, 13-о число.

„Вярвам, че числата предсказват щастливите и не толкова събития в живота. Опитвам се да се съобразявам с предсказанията на планетите, но не съм фанатичка на тази тема. Човек трябва сам да преследва успеха и щастието и чак тогава звездите ще помогнат с каквото могат“, категорична е Добрина.

Според запознати всеки месец Чешмеджиева се консултира с астролог. Тя посещава известната сред елита майсторка на числата Влади, която и прави подробна прогноза и я консултира как да постъпва в критични ситуации. Покрай професионалните й съвети, и самата Добрина овладяла тайната на числата и често правела астрологични прогнози на колегите си от БНТ.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

4 Отговора за "Журналистката Добрина Чешмеджиева – тигрица в леглото! Спала с мутри!"

  1. stratiq   10.03.2018 at 22:41

    Abe kakvoto i da si pishete za CHESHMEDJIEVA to e qsno zavis revnost i vsichko ostanalo balgarsko to da ne si mnogo ymen a pak osobeno i mnogo xybab i ako ne ysetish choveshkata priroda naistina dosta shte se pitash zashto zasto kakvo sam vinoven ili vinovna ta xorata neshto ne me xaresvat e to tova e veche go kazax.

    Отговор
  2. Alex   13.11.2020 at 18:51

    Голям праз!
    Имала хубави крака! Ами в България е пълно с жени с хубави крака!
    На 47 ни семейство, ни деца, ни съпруг!
    Кукундрел!

    Отговор
  3. asmr there   03.09.2021 at 10:49

    Hi superb blog! Does running a blog such as this require a great deal of work?
    I’ve no understanding of computer programming however I had
    been hoping to start my own blog soon. Anyways, if you have any recommendations or tips for new blog owners please share.
    I know this is off topic but I just had to ask. Cheers!

    Отговор
  4. where asmr   05.09.2021 at 8:16

    This piece of writing gives clear idea designed for the new users of blogging, that
    truly how to do running a blog.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *