Жоро Бирмата спести 200 хил. евро за “Бентли” след раздялата с Преслава

Бирмата с Преслава

  Разводът с Преслава се отрази повече от добре върху джоба на Георги Станоев – Малката Бирма. Откакто изхвърли куфарите на певицата от апартамента си, младият пернишки богаташ е успял набързо да спести достатъчно, че да си купи чистак новичко и лъскаво „Бентли Континентал.

Естествено Бирмата няма да е глупецът, излъгал се да отведе пред олтара финансовата прахосмукачка Преслава. Младежът пак бая изтрая. Половин година едрогърдата фолкзвезда си мислеше, че си ляга не с обикновен паралия от Перник, а с член на Борда на управителите на федералния резерв на САЩ.

Бентлито на Бирмата, което той си кули за 200 хил евро

Всяко чудо за 3 дни! Краят на връзката с Преслава беляза възход във финансовия статус на Георги Станоев, отчитат от обкръжението му. Има-няма и два месеца по-късно младият милионер вече е горд собственик на автомобил, какъвто българите, които могат да си го позволят, се броят на пръсти.

„Бентли Континентал GT“ бе представено за пръв път в света по време на международното изложение в Детройт през януари. Пет месеца след това и ето че звярът, под чийто капак се крият 567 конски сили, шпори отсечката Перник – София и обратно.

Стрелката на километража в новата придобивка на Малката Бирма удря стотак за 4,4 секунди, а максималната скорост на движение е 318 км/ч. Цената е скромна. „Само“ 200 хил. евро!

С майка си Лидия, която всеки месец захранва сметката му с 30 бона

Пернишките клюкари разнасят, че бентлито не е втора ръка, а бившият любовник на Преслава се е разходил до Англия, за да си го купи директно от местен дилър. Къде на майтап, къде на истина, Бирмата пък подхвърлял пред компания как си внесъл черното зверче, за да докаже на журналистите, че една фолкпевица лесно не може да го фалира.

Плейбоят от миньорския град на месец разполагал с 30 бона кешовица. Точно с толкова грижовните родителите на Георги – Лидия и Евлоги, захранвали портфейла му на всеки 30 дни, твърдят приближени на младия баровец.

Дори с такава месечна издръжка обаче Бирмата не успявал да издържа най-скъпоплатената певица в лекия бранш. При елементарна сметка излиза, че на 23-годишния младеж на денонощие му се полага по хилядарка. А как с нея хем да гледа себе си, хем да задоволи капризите на Преслава, която прибира тройно и четворно повече само от едно участие, чудят се в шоубизнеса.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Жоро Бирмата спести 200 хил. евро за “Бентли” след раздялата с Преслава"

  1. цветии   07.12.2012 at 15:48

    Не че ми е работа ама защо говорите глупости ! Какво лошо има че Жоро си е купил бентли и от каде сте сигорни че е от спестените пари които не е похарчил по Преслава 100 пъти ги искарах те че се женат и развеждат хаийде оставете хората да се обичат на спокойствие

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *