Жена свали 44 килограма в секс маратон!

Полин Потър

След като се развела със съпруга си преди 3 години, Полин Потър, която тежала 292 килограма качила толкова много, че станала най-тежката жена в света.

Но когато стигнала 317 килограма , бившият й съпруг (който тежал само 70 килограма) не могъл да устои и се върнал, за да я спечели отново и да възпламени сексуалния им живот. Сега двойката прави секс маратони по 7 пъти на ден и според Полин, това й помага да отслабва.  Секс маратоните с Алекс, който я посещава два пъти в месеца за по 4 дни имали драматичен ефект върху теглото й, като й помагали да сваля около 6 килограма всеки месец. Тя признава, че не може да се движи много в леглото, но изгаря около 500 калории на сеанс и това било страхотно упражнение. Въпреки, че кракът на Полин тежи повече отколкото самия Алекс, двойката се наслаждава на секса в различни пози. Полин все още се стеснява да се появи в секси бельо, но се завива с хубав чаршаф, за да постигне същия ефект в

Полин и Алекс

леглото. Полин е на 47 години и има 19 годишен син от предишен брак. Тя срещнала Алекс в интернет през 2002 и двамата се оженили три години по-късно. След като бракът им приключил  Полин се преместила със сина си в Калифорния, където започнала да трупа килограмите си извън контрол. Здравето й пострадало сериозно, тя не можела да излиза от къщи без скутер и скоро станала неподвижна. Желанието да смъква килограми дошло, когато я обявили за ней-тежката жена в света и по-късно и влязла в Книгата за рекордите на Гинес. Тогава именно Алекс видял, че тя е рекордьор и се върнал при нея. Сега тя е мотивирана да свали повече килограми, за да започне да се движи и да се премести при Алекс, който живее в Аризона.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *