Дъщерята на Мария обожавала Гущеров – младши!

Мария и Гущеров
И Мария, и Марая влюбени в Гущеров!

Фолкпевицата Мария, която наскоро разкри връзката си с Гущеров, сподели, че освен на нея новият й любовник е завъртял главата и на малката Марая.

Дъщеричката й постоянно търсела вниманието на Гущеров и го обсипвала с мили думи. Тя непрестанно го хвалела и показвала обичта си към новия мъж на майка си. Мария споделя, че и младият й любовник отвръща подобаващо на симпатиите на малката Марая. Той бил много загрижен за щастието на детенцето на новата си изгора. Наскоро Мария имала пътуване до Стара Загора, за да вземе Марая от баба й и младият милионер направо й предложил да се нанесат при него. Фолкаджийката обаче, смята, че всичко трябва да става постепенно,за да не се травмира детето.

Мария
Мария сложи край на брака си и затвори тази страница!

Противно на теорията си, още тогава Мария се решила да включи и Марая в съвместния живот на влюбената двойка.
Така певицата доказа, че Гущеров – младши е истински покорител на женски сърца, щом омая и майката и дъщерята. По повод на пламналата между двамата любов, Мария споделя, че всичко в личния й живот в момента е приказно. 100 доларови презервативи, екскурзия до Венеция за Св. Валентин са само малка част от “ милите“ жестове, които милионерът прави. За бившия си съпруг Мария не говори и смята, че той е затворена страница от нейния живот. Дали за малката Марая обаче, татко й е част от миналото остава въпрос без отговор.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *