Димитър Каменов: Да си ММА боец е модно, но не и доходно!

Диитър Каменов - победител

Един от ексбодигардовете на Азис, ММА боецът Димитър Каменов, се жалва, че в момента е престижно да си гладиатор от свободните боеве, но не е достатъчно доходно. Може би затова мъжагата си докарваше някой лев допълнително като охранител на Азис.

Българската надежда на бойните спортове, пазел добри спомени от ексцентричната звезда. Дори и до ден днешен поддържал връзка с краля на поп фолка.   За гладиатора Азис си остава много свестен човек и голям шоумен. Димитър разказа, че бойците които в момента се занимават с бойни изкуства са предпочитани за охранители сред хай лайф средите. Митко още от дете се прехласнал по ММА битките, а не след дълго самият той започнал да се състезава в аматьорските битки. По време на една такава

Каменов vs Влахов

среща, му предложили да се захване и професионално с този кървав спорт, спомня си боецът. Каменов е носител на BJJ Bulgaria Open. Биткаджията откровеничи, че отвъд ринга държането му е такова , с каквото се отнасят към него – както искаш да се отнасят с теб, така и се държиш – това е мотото на здравеняка. Според приятелите на боеца, той е силно вярващ и именно вярата му в Господ, му помогнала да се изправи на крака след тежка катастрофа. Житейските несправедливости често афектират ММА боеца и не рядко му се налагало да разрешава спорове и зад ринга. Спортистът е откровен, че не си пада по силиконовите красавици, които го наобикалят, защото просто те гонят други цели, коренно различни от неговите ценности и той не се интересувал от тях. ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/tg5Puuv_vc4

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *