Герой! Митьо Пищова лекува болното си сърце с мацки и салфетки!

МитьоМитьо Пищова е решил да живее като за последно.

След като колабира на купон в Слънчев бряг и бе приет в бургаската болница с аритмия и задушаване, той бързо се окопити и отново се хвърли в светския живот.

„Ако ще се мре, да е с мома на коляното“, заяви колоритният зевзек и наистина изпълни заканата си. Тези дни той бе забелязан в един от най-известните нощни клубове в развратния курорт. Около себе си бе събрал разюздана компания, а пиенето се лееше като река.

Самият той нямаше вид на болнав, а беше пълен с енергия и танцуваше като отвързан пръч на дансинга, разказват свидетели. Край него подскачаха мацки с доста фриволно поведение и оскъдно облекло, а Митьо ги обсипваше със салфетки – символът на благополучието на нашенеца в чалготеките.

Кой плати за целия масраф и разгулното парти, не е ясно, обясниха свидетелите и се заклеха, че Пищова не е вадил пачки, а само салфетки.

Митя ПищовГовори се, че още като излязъл от болницата, организирал няколко бурни партита с елемент на конкурс. В тях участвали всякакви хубавици, като си плащали преди това за участието, а той ги короновал с по една лентичка.

Неуморимият кандидат-президент  организирал всякакви състезания за моми, търсещи евтина слава – Мис Монокини, Мис Дупе, Мис Ци*и, а публиката се тълпяла. Той се уговарял с шефовете на заведенията и взимал сериозен процент от оборота. В същото време живеел в безплатен апартамент в комплекса, а почти навсякъде го посрещали като коронована особа – хранели го и го поили. Даже наел яхта да обучава красавици на нея.

Всяка година Пищова печели луди пари от такива конкурси, а през зимата плаче на приятелите си, че е безпаричен и те му подхвърлят по някой лев, за да преживява, твърдят хора от обкръжението му.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *