Галена спретна рожден ден на малкия Алекс за 20 бона! Много Снимки:

Колосалните 20 000 лева профука фолкпевицата Галена за 1-вия рожден ден на малкия си син Александър.

Изпълнителката, която е известна с широките си пръсти, когато става въпрос за видеоклипове, е показала огромна щедрост и към детенцето си. Луксозният рожден дан удря в земята всякакви бебешки празненства и е генерирал вълна от завист у колежките на фолкаджийката.

Певицата сподели снимки от рождения ден на малкия принц, обединени от етикета – още една година щастие. Кадрите са запечатали емоцията от празника на едно щастливо семейство. На снимките се вижда огромна торта, която е специална изработка, а върху сладкото изкушение с големи букви е изписано името на Александър.

Целият декор е в синьо и златно, а основна роля в купона имат мечките. Има ги изрисувани по стените, присъстват като плюшени играчки, дори има и огромен син букет от цветя във формата на мечка. Малкият рожденик е изтупан в тузарско бебешко костюмче, а батко му Стефчо също изглежда много стилно. Галена и двете й момчета са в кодовия цвят синьо, като единствено таткото Галин разчупва сюжета и е заложил на черно сако и бяла тениска.

За 1-годишния Александър е имало и много подаръци, които допълнително са оскъпили празничния ден.

Източник

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *