Гаджето на Багата Любина – бременна от него

Благой Иванов Багата и Любина

  Любина, годеницата на Благой Иванов – Багата, чака дете от ММА боеца и съквартирант във „ВИП Брадър“. Според източници потайната хубавица е бременна в третия месец, но от суеверие крие радостната новина поне докато бъдещият баща не излезе от Къщата на риалити формата.

Преди няколко дни Любина изненадващо посети светско събитие. Красавицата, която не си пада по шумните прояви, се забавлява в женска компания на откриването на новия сезон на чалга клуб в Студентски град.

Агенти, присъствали на купона, свидетелстват, че Любина се появила, облечена в свободен гащеризон, който имал за цел да прикрива започналото да наедрява коремче. С подобно облекло пловдивчанката не се носела дори в ежедневието си, камо ли да дефилира в заведение, раздухват бивши нейни колежки от столичния пиано бар, в който тя бе управител допреди Багата да бъде наръган с нож в сърцето.

Според купонджии от Студентски град въпросната нощ Любина буквално дежуряла в тоалетната на чалгаджийския клуб. Точно честити призиви на отделителната система са един от признаците за бременност.

„Компанията й се настани в затънтено сепаре, явно не искаше да бие на очи. Цялата вечер тя беше на сокчета, и не посмя да близне и грам алкохол.

Едва ли е пълна въздържателка, по-скоро има причина да отбягва спиртните напитки“, твърдят още нашите източници.

Ако предположенията, че Любина кара третия месец от бременността си са верни, то излиза, че е забременяла малко след като Багата бе изписан от „Пирогов“. Там 26-годишният самбист изкара три месеца и 2 дни, през които претърпя животоспасяващи операции и на няколко пъти бе на косъм от смъртта. След като си стъпил на краката, боецът паднал на колене пред Любина и й поднесъл годежния пръстен, купен още преди инцидента в „Домби“. Самбистът изчакал да излезе от болница, за да е сигурен, че ще живее, след което попитал приятелката си дали ще му стане съпруга.

Багата бил категоричен в решението да даде фамилията си именно на пловдивчанката, тъй като по време на престоя му в „Пирогов“ тя почти всеки ден бдяла край леглото му. „През тези няколко месеца Любина му доказа, че е предана жена. Най-вероятно трагедията е заздравила още повече връзката им и са решили да създадат плод на любовта си, като си направят бебе„, предполагат в ММА средите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *