Вихра: Хората ми се радват и спират по улицата за съвети!

Вихра

Бившата съпруга на Иван Христов и в момента телевизионна водеща Вихра Петрова се хвали, че е спечелила любовта на зрителите.

Нещо повече, феновете често я спирали и я молели за съвети за техните лични проблеми. Според нея, хората били запленени от способността й да оцелява – радва се водещата. Има нещо вярно в това, защото наскоро посетителите на столичен ресторант станаха свидетели на подобна гледка. Две клиентки се нахвърлили върху водещата на „Споделено с Вихра“. Жените започнали да й се радват, че тя била пример за тях и умеела да се бори с живота.

бившите дружки Вихра и Ирина

Подобна случка се разиграла и пред персонала на известна търговска верига. Обкръжението на Вихра си обяснява хорската любов с факта, че тя била естествена, умеела да отстоява своето и да живее с проблемите си като ги решавала със замах. „Отчаяната съпруга“ помагала на хората и това не я уморява, хвали се тя. Най-силно я зарежда контактът с детето и самата тя се чудела понякога как толкова малко дете й давало такива точни съвети – споделя красавицата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *