България – домакин на световен конкурс за силиконки!

Мис Силикон 2009

Силиконовите хубавици от цял свят ще се завтекат към България, за да се борят за приза „Мис Силикон“. Конкурсът ще се проведе след няколко дни, а именно на 20 юли на Слънчев бряг, съобщават огранизаторите.

Една от организаторките е Мариана Маринова и според нея нашата родина си е точното място за този конкурс. Амбицията на красавицата е да събере най-красивите тунинговани дами от цял свят в България. Мариана вече имала потвърждение за участие от САЩ, Германия, Англия, Колумбия, Венецуела, Словения и Русия. Всички участнички в съревнованието ще трябва да са навършили 18 годишна възраст и да имат поне една корекция на бюста.

Мариана Маринова

Победителките в конкурса щели да бъдат две- една международна и една за България, издава Маринова. В момента още не се знае какъв ще бъде наградният фонд, но се знае, че нашенката, удостоена с титлата, щяла да получи 5000 лева и лек автомобил. Мотото на конкурса ще бъде „Не на фалшивия силикон“. Предвижда се кандидат миските да станат част от специалната инициатива, която трябва да обучи всички дами, желаещи да коригират гърдите си, как да изберат качествения силикон и да намалят опасността от т.нар. „гърмящи импланти“.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/LKa1TMXZVWk

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *