Бъдете модерни с червено червило и вежди черни

Модни тенденции 2012

Тази година за пролетно-летния сезон модните дизайнери предпочетоха да се обърнат към природата, като наложат тенденциозна употреба на класическото червено червило. Освен това сега на почит са естествените гъсти вежди и дамите които искат да са в крак с времето, просто трябва да забравят за продължителното скубане на дъговидните ивици.

Професионални гримьори са категорични, че в момента най-актуален е чисто червеният цвят, а съчетанието от класическо червило и подходящ грим ще придаде на лицето естествен облик и цялостно завършена визия.

За радост на красавиците, не се налага използването само на определен нюанс на червеното. Имате възможност да експериментирате, като изпробвате всички оттенъци на тази боя – от бледо розово до вишнево. Единственото изискване е устните да бъдат толкова добре оцветени, че да се забелязват от километри.

Модни тенденции 2012

Поддържането на дебели, лъскави и черни вежди е второто важно условие, за да изглеждате добре. Не си мислете обаче, че като не трябва да ги изтънявате, няма да се налага да полагате специални грижи за тях. Те задължително трябва да изглеждат спретнати и подредени, като за това е необходимо да се използва специален гел и подходящо малко гребенче.

По отношение на грима, няма да сгрешите, ако заложите на мазилата с металически оттенък. Особено актуални са сребристо – белият металик върху клепачите, който задължително трябва да е подсилен с натрапваща се очна линия. На скулите е добре да добавите минимален грим, който просто да подчертава естествената червенина на енергичната и здрава жена.

Помнете, че в модата няма канони. Експериментирайте различни варианти, докато стигнете до най-подходящия за вас.

Виж видео:

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *