Бойко Борисов: В СРС-то с Мишо Бирата напсувах Първанов, но този откъс липсва!

Бойко и Първанов

Премиерът Борисов отправил тлъста благословия към президента Първанов, при култовия разговор с шефа на митницата Вальо Танев, относно Мишо Бирата.

Това си го призна с усмивка на устата самият Бойко Борисов, след дълго медийно затъмнение по въпроса. Бойко си призна, че всъщност разговорът с Ваньо Танов за Мишо Бирата е бил истински. Но телефоният диалог е бил манипулиран, защото си спомнял, че теглил една майна на Първанов, а нея я нямало в записа. Първият мъж в Републиката си призна, че по време на този разговор е бил силно афектиран от факта, че Президентът му

Бойко Борисов

се бил обаждал с молба да оставят неговия човек на мира. Това провокирало Борисов при разговора с Танев да използва доста нелицеприятни епитети и думички за тогавашния президент Първанов, класифицирайки ги като „една голяма ругатня”. Липсата на тези думички навело на мисълта, че разговорът е всъщност манипулиран.  Това ни кара да се запитаме, защо аджеба едва сега Бойко се сети за тези псувни, а не ги изкара, когато гръмна Биреният гейт?!

РАЗГОВОРА:

http://youtu.be/AlIu_WMiMwU

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *