Благо Джизъса се въргаля в леглото на Абрамович!

Футболистът Благой Георгиев и любимата му Есмер отмарят в суперлуксозния зимен курорт „Куршевел“

Джизъса Есмер
Традиционно в началото на годината повечето родни знаменитости се отправят към различни екзотични дестинации. За разлика от мнозината, които предпочетоха топли кътчета, Благой Георгиев и любимата му избраха един от най-известните ски курорти – Куршевел, който се намира във френските Алпи.

Районът се състои от 4 села, като най-изисканият е „Куршевел-1850“, кръстен така заради височината си.

Въпросният курорт е предпочитан за почивка и зимни спортове от най-богатите хора в света. Определят го като Сен Тропе на зимните спортове именно заради блясъка и цените. „Куршевел-1850“ е любимо място на Роман Абрамович, който почти всяка година го посещава. За да не останат по-назад Джизъса и Есмер отмарят в най-луксозния хотел, точно където отсядат най-големите звезди. Така родният футболист, станал известен с опита да напише името си на Колизеума, може да се фука пред аверите си, че е спал в едно легло, както с милионери, така и с кралски особи.
благо джизъса есмер

„Куршевел-1850“ е предпочитана дестинация от принц Уилям и Кейт Мидълтън, семейство Бекъм, Кристина Агилера, Лайнъл Ричи, саудитското кралско семейство, Роби Уилямс, Джордж Клуни и съпругата му Амал, дизайнера Джорджо Армани и краля на Мароко.

Някои от съотборниците на Джизъса пък го взели на майтап, когато той обявил къде ще отмарят с любимата му. Футболистите започнали да се шегуват с него да внимава къде ще изписва инициалите си, за да не се повтори позорът от Италия.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *