Баровци! Иван купи на Ирина апартамент в Халкидики! Виж тук:

ТВ продуцентът и водещ Иван Христов се отнася към втората си жена Ирина Тенчева като към кралска особа.

След като купи за нея и армията от техни и едно общо дете двуетажна къща край имението на Иван Костов в Драгалевци, наскоро Ванчо е предплатил и голям имот в Халкидики, за да има къде да почиват през лятото. Този път инвестицията е по-малка, има-няма един декар двор. И не е къща, а апартамент, но достатъчно просторен, за да събере многобройната челяд и самата Ирина, която се нуждае от минимум две стаи – спалня и кухня, в която да се вихри.

След големите семейни саги, тежки разводи и скандали, семейството най-после се кротна и си роди син Самуил, който да скрепи любовта им. От първия си брак Ирина има син и дъщеря, а Иван – дъщеря на име Ава, от брака с Вихра.

Тенчева непрекъснато искала от него доказателства, че я обича и имала доста материални претенции. Близки до двойката твърдят, че тя въртяла Опосума на малкия си пръст и получавала от него всичко, което поиска. След като приятелите им имали вили в Гърция, трябвало и те да имат. На Иван не му трябвал подобен имот, защото за много по-малко пари можел да наеме за месец по-голяма вила, но Ирина твърдо държала летовището да е тяхна частна собственост.

По същия начин тя го накарала да купят къщата в „Драгалевци“, защото елитът на София не се гъчел в апартаменти, а в къщи с морави. Над милион плати Иван, за да стане съсед на Иван Костов и жена му да се гордее с това. Той не пести пари само и само да й угоди.

Всички зрители видяха и се ужасиха от властния характер на Ирина във ВИП Брадър и буквално съжалиха съпруга й. „Явно и него го върти на малкия си пръст, тази жена е страховита“, коментираха хората пред екраните и групово гласуваха против нея и манипулациите й над останалите съквартиранти в шоуто.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *