Банските от 50-те хит това лято

Ретро банските ще властват това лято

За изненада на всички нас, които свикнахме, че колкото по –  изрязани са банските, толкова по – актуални сме ние, това лято ще властват моделите от 50 – те и 60 – те години на 20 век. Солидните бански костюми от 50-те години, които съвременната жена възприема по – скоро като част от тоалет се завръщат с пълна сила, за да господстват не  само на модния подиум, но и по плажовете през лято 2012г. Актуални през идния топъл сезон ще бъдат и банските костюми ала Мерилин Монро или Елизабет Тейлър.

Вечната модна икона Мерилин Монро и изборът й на бански ще са тоталния хит за сезон 2012г.

Утвърдени световни марки като D&G вече недвусмислено показаха, че това лято в техните колекции на пиедестал ще са ретро моделите, които са изключително женствени и закачливи, но изискват и изваяни тела.

Моделите от 50 – те и 60 – те са с характерната висока талия, което означава, че скъсяват оптично краката на своята притежателка, а освен това не са най – добрият избор за перфектен тен на цялото тяло, поради което модните диктатори съветват своите верни последователки да заложат на ретро моделите в следобедните часове.

 Банските ала Мерилин Монро ще са абсолютен хит това лято!  ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *