Антония Петрова разкри как е кръстила сина си и показа Снимка от изписването им:

Антония Петрова за първи път коментира най- щастливото събитие в живота си – раждането на първото й дете. Скандалната „Мис България“ роди син навръх именния си ден – 17 декември. Всички очакваха, че суетната манекенка ще кръсти бебето на себе си, но тя разкри, че е избрала друго име.

Момченцето се казва Благовест и носи името на единия си дядо. Бебокът се е родил по естествен път с мерки 3,6 кг и 53 см. Антония Петрова публикува в социалните мрежи снимка от изписването им. Но засега няма намерение да показва лицето на бебето.

Снимка от изписването на Антония и сина й

Бившата „Мис България“ се омъжи за бизнесмена Ивайло Батинков миналото лято. Брачната церемония се проведе на плаж в Гърция. Преди сватбата двамата имаха връзка едва от три- четири месеца. Но бизнесменът бил категоричен, че Антония е жената на живота му и не искал да губи време.

Скандалната перничанка има един неуспешен брак зад гърба си – с доста по- възрастния руски олигарх Александър Бередин. Двамата бяха женени няколко години, но накрая се разведоха по настояване на манекенката. Руснакът трудно преодоля загубата на Антония Петрова, но тя беше категорична, че няма да даде нов шанс на брака им.

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Антония Петрова разкри как е кръстила сина си и показа Снимка от изписването им:"

  1. joker123club   21.07.2022 at 11:32

    เกม Joker123club เกม slot น่าโดน เบื่อกับอะไรเดิมๆ ทางเราจัดให้เกมslot pg-slot.game เกมslotที่พิเศษกว่า ใครๆ มาร่วมสนุกกัน

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *