Александра Богданска издаде какво ядат манекенките, за да са слаби! Истината ще ви потресе!

Алекс тъжна„От 17- годишна съм манекенка и си изкарвам хляба сама“, похвали се Александра Богданска, чието име никой нямаше да знае, ако не беше сложила рога на Лудия репортер, а той пък се опита да я изложи пред цяла България.

Вместо да й избоде очите, Отелото й изписа вежди, но мъжете нямат идея, че опитат ли се да опозорят една жена, вдигат цената й, а за тях остават само рогата.

Алекс всъщност се оказа доста слънчево и усмихнато момиче, добре възпитано, трудолюбиво и със страхотен чар, който покори участниците в „Черешката“ и всички зрители. Красавицата обаче направи шокиращи признания как пазят фигурата си манекенките. „Буквално умираме от глад. Броим всяка калория, внимаваме за всяко грамче.“

По едно време и аз се заразих от „модата“ да ям памук. Да, правилно чувате – памук. Преглъщаш го, той се надува в стомаха и създава илюзорно чувство за ситост. Мозъкът не ти изпраща сигнали, че си гладен. По-спокойно ти е.  Лошото е, че не може да се кара само на памук, призна Алекс. Той явно уврежда стомаха, или при мен поне се получи така. Започнах да повръщам и бях на крачка от булимията. Наложи се да се лекувам, дори за кратко прекъснах кариерата си.

Александра Богданска1Лекарите ме научиха как да ям, без да пълнея. Просто се внимава с порциите и се броят калориите. Хапва се често и по малко. Освен това се прекарват поне два часа във фитнеса.

Вече нямам хранителни проблеми, каза 23-годишното момиче.

Богданска призна, че семейството й много се гордее с нея, но след случая с Даниел Петков се наложило да крие от баба си вестниците, тъй като жената била много чувствителна и клюките можели да я убият.

Аз също страдах от лъжата. Но тя ме направи по-силна, категорична е усмихнатата манекенка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *