Ятака на атентатора бил от „Столипиново”

ятака на терориста е от Столипиново?

Жителите на пловдивското гето „Столипиново“ разпознаха по фоторобота помагач на атентатора, според тях той живеел в „Столипиново”. Пръв  за това извести скандалният ромски барон Ашим Асан.

Ромският тартор разпознал по разпространения от ченгетата портрет, ятака на терориста от летище Сарафово в Бургас. Според Асан, човекът на портрета е бил помак от родопските села, но живеел   в „Столипиново”. Ашим Асан твърди, че на сто процента е сигурен, че на портрета е негов познат, с когото са работили в различни арабски фондации. Една от тези фондации била под шапката на „Мюсюлмански братя”, разкрива Ашим.

Ромският тартор, обаче му бил забравил името, но помнил, че било българско,  тюхка се той.  Ашим твърди още, че този човек от фоторобота е бил на специални курсове за атентатори в Саудитска Арабия. Според него, на подадения от полицаите портрет изглеждал по едър и небръснат, но бил той.

атентаторът

Ашим е известен сред медиите с голямата си уста, често пускаща кьорфишеци. Асан бе намесен и при онзиденшния бой в Джумая джамия в Пловдив, при който според свидетелите, са вадели пистолети и ножове, а мюфтията бил заключен и ял здрав кютек, докато не обещал, че ще си подаде оставката.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/L-8GXEPxlbA

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Ятака на атентатора бил от „Столипиново”"

  1. Росица Ризова   21.08.2012 at 18:33

    Прочетох, че Ашим Асан е казал: “ с човекът от снимката работихме в арабски фондации в България заедно през 90-те години, преди аз да се откажа и да уведомя службите. Една от фондациите бе „Мюсюлмански братя“. Помагачът тогава бе с българско име и е помак от Родопите. Той заедно с друг мъж знам, че е изкарал курсове в Саудитска Арабия.“ Той твърди, че върди, че предполагаемият съучастник е български гражданин, родом от района на град Гоце Делчев.
    Напълно логично най- после разкритие. Прави бяха нашите служби да не се съгласяват с връзка на атентаторите с Алкайда или Хизбула. Това са индивидуални изпълнители. Нали бяха казали, че шофьорската книжка била засечена преди 5 години в Пловдив. Всичките приказки за пристигане на терористите от Шенгенска страна и също връзка с някакъв багаж намерен в Кипър са напълно неверни. Всичкото театро там с разходки с Холандци и разваленият английски са, за да си мислят, че са чужденци.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *