Шокиращо! Братя Галеви екзекутирани в ЮАР от арабски трафиканти на амфетамин!

Пламен Галев и Ангел Христов

Шокиращ слух, че дупнишките мафиоти Пламен Галев и Ангел Христов са убити, а телата им заровени, за да не бъдат открити, пълзи от известно време в ъндърграунда. Макар никой да не се наема да потвърди автентичността на мълвата, ние публикуваме най-новата гангстерска клюка заради обществения интерес, който предизвикват укрилите се от правосъдието рекетьори.

Според мълвата покушението срещу Пламен Галев и Ангел Христов е извършено в африканска страна – вероятно ЮАР, и е дело на арабски мафиоти, чиито интереси са били сериозно накърнени от дупнишките феодали.

Свързахме се с няколко човека от най-близкото обкръжение на братя Галеви, които определиха слухът като силно неверен. Все пак сподвижниците на бившите барети направиха уточнение, че не са ги чували и виждали от деня на бягството им от България – в началото на май 2012-а. Неофициално и от Службите за сигурност коментираха, че нямат данни, които да сочат, че с дупнишките бандити се е случило нещо фатално. „При нас също достигна мълвата, че Галеви са екзекутирани, но сигналът е окачествен с ниска степен на достоверност“, признава столичен антимафиот.

Убийството на Фатик било поръчано от дупнишките мафиоти

Все пак ченгетата допълват, че мастити международни трафиканти от арабски произход отдавна имат зъб на Пламен Галев и Ангел Христов. Двамата се сочат като поръчители на над 10 убийства, свързани с овладяването на каналите за трафик на амфетамин от България към Близкия изток. В МВР дори имало разработка, според която Пламен Галев и Ангел Христов лично са поръчали убийството на Фатик.

Филип Найденов – Фатик, сочен като Краля на каптагона, бе застрелян на 19 август 2003-та на булевард „България“ в София. Разследващите разполагали с категорични доказателства, според които Фатик е бил надупчен от групата на Йоско Костинбродския. В екзекуцията участвали двама от най-верните му хора – Иво Богьовеца и Асен Петров – Шаки. През септември 2003 г. Йоско бе арестуван и дори му беше повдигнато обвинение за разстрела на Филип Найденов. С него заедно в ареста тогава попаднаха Богьовеца, Шаки, Борис Арсов – Борчо, Данаил Георгиев – Джаки Ръчичката, брат му Стефан Георгиев. Групата обаче беше набързо пусната на свобода поради липса на доказателства. В рамките на няколко месеца по-късно Борчо и Шаки бяха убити за отмъщение. Йосиф Йосифов – Йоско към днешна дата се намира в ареста с обвинение, че е тартор на престъпна група, занимаваща се с наркотрафик.

Според бивши антимафиоти, участвали в разследването на убийството на Фатик, то е поръчано от Галеви. След екзекуцията му бившите барети поемат неговите контрабандни канали за трафик на амфетамин. През 2003-та Пламен Галев и Ангел Христов отварят фабрика за дрога в Дупница като, използват мощности и специалисти от фармацевтичния завод.

Казват, че Фатик не е единственият гангстер от арабски произход, ликвидиран от Галеви. Черната серия от убийства на араби в България заради наркотици започна 10 месеца по-рано. На 26 ноември 2002-ра бяха разстреляни показно от упор в столичния квартал „Лозенец“ Фейсал Мохамед Закка и Матар Фарай Ал Дулех. Ливанският и сирийският гангстер бяха направени на решето с над 10 куршума от наемни килъри.

Матар Фарай Ал Дулех и Фейсал Мохамед Закка имаха фирми, чиято регистрация е на един и същ адрес в кв. „Младост 1″ в София. Двамата обаче не са били съдружници. Закка бе собственик на фирма „Наржес“, а Ал Дулех – на „Абир М. Д.“ ЕООД. Направената в регистрите справка показва, че Закка е участвал и във фирма „Сити клуб“, регистрирана на ул. „Марин Дринов“ в София. Ал Дулех официално други фирми няма. До 1998 г. е бил съдружник в скандалната пазарджишка фирма „Фининвест“ с ливанския мафиот от световен мащаб Адел Абдо Саркис. Дружеството „Фининвест“ бе част от наркоаферата „Опицвет“. Преди месец в интернет бяха публикувани скандални документи, които показаха много близка връзка между Адел Саркис и бившия шеф на ГДБОП Станимир Флоров. Срещу Флоров беше образувана прокурорска проверка, повдигнаха му обвинение, а той подаде оставка като шеф на спецслужбата.

Източници от средите на антимафиотите разкриват, че Галеви стоят зад убийствата на хората на Адел Саркис. Имената на Пламен Галев и Ангел Христов изплуват и при още няколко поръчкови убийства на араби, които станаха в България в средата на десетилетието. В началото на 2005-а в квартал „Красно село“ е екзекутиран един от близките хора до Фатик – ливанецът Самир. Пак през 2005-а на 7 септември 39-годишният палестинец Махмуд Хасан ал Еиде беше прострелян смъртоносно на „Петте кьошета“ в София. През 2002-ра той попада в полезрението на спецслужбите при съвместна операция между България и Германия. Тогава срещу него бе заведено дело за трафик на 7 кг наркотици, скрити в куфари.

„След серия от мафиотски убийства, подкрепени и от родните служби за сигурност, Пламен Галев и Ангел Христов се превърнаха в абсолютни монополисти в трафика и в производството на амфетамини. Те бяха разжалвани през 2009-а, когато бяха осветени и дадени на съд за рекетьорски изстъпления в Дупница“, констатират ченгета.

Миналата пролет Галеви бяха осъдени на последна инстанция, но офейкаха от България и оттогава дирите им се губят. Ако се вярва на последния слух, който върви в ъндърграунда, бившите командоси са екзекутирани от арабски мафиоти, които дълго време са пазарували синтетична дрога от тях.

„Новата база за производство на амфетамини е в Разград – затова Галеви станаха ненужни“, твърдят мнозина.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *