Циганчетата, които твърдяха, че правили секс с Владо Кузов изчезнаха безследно!

Владо Кузов

  Мургавите ромчета, които бившият народен представител на партия “Атака” Владо Кузов прелъстил в храсталака на гара “Подуяне”, се изпариха като дим. С днешна дата никой не знае какво се случва с тях – учат ли, работят ли или просто се скитосват от катун на катун.

Джипситата са тотално неоткриваеми. Допреди месеци се знаеше, че Златан Георгиев Петев, който уж бе опитал от ласките на Кузов, срещу солидна почерпка с банички, боза и пасти, живее в дом за изоставени деца в село Лик. Журналистическа проверка показа, че такъв хлапак никога не е стъпвал в приюта. Самата директорка на детското заведение не била нито виждала, нито чувала за възпитаник на име Златан Георгиев Петев.

Знае се, че момчето от години не посещава района на гара „Подуяне„, където продължават да се мотаят разни съмнителни типове.

Златан Петев

Златан е сирак и е отрасъл в дом, така бе официалната версия по време на дългия съдебен процес. На гара „Подуяне“ човек с очила е съблазнявал момчето.

След като от следствените му показват снимки, той без да се колебае разпознава Кузов, който му давал два лева, за да си „играят“.

Подобна е съдбата и на Николай Кирилов, който бил изкушен да прави любов срещу топла баничка и колело. Той обаче „потъва“ малко след като обявява в публичното пространство, че е прелъстен от Кузов.

Николай е разпитван два пъти и двата пъти дал различни показания пред съда. В протокола от 4 юли 2006 г. било записано, че Ники се запознал с Владо, когато бил 13-годишен.

„Той с жестове ми показа, че иска да спи с мен, слагаше си средният пръст от едната ръка в два пръста от другата. Един от моите приятели стана, отиде при него и го попита нещо. Това се случва някъде по обяд. Мисля, че се случи през лятната ваканция на 6-и клас. Той ни каза, че ще ни даде по 10 лева и да започваме да вършим работа. Аз не разбрах за какво точно става въпрос и го попитах. Обясни ми, че за тази сума трябва да правим секс с него. Аз не исках, приятелите ме помолиха и се съгласих. На мен той ми прави само „свирки“ – орална любов, а моите приятели го .баха. След това ни даде пари. През следващите 2 месеца ние тримата редовно се виждахме с Кузов. Два или три пъти съм го таковал.

Николай Кирилов

Презервативи мисля, че не сме ползвали. Иво и Краси най-редовно го чукаха Кузов. Всички тези случаи ставаха в подлеза на гара „Подуяне“, а един път в храсталаците. Даваше ни пари – всеки път различно – по 5-10 лева. Возил ни е в автомобил спортно „Ауди“, черно на цвят. Един път ходихме на „София ленд“. Качвал ни е там на бънджи, на въртележки, черпил ни е с коли и вафли, кой с каквото иска…“, изповяда пред Темида Кирилов. (Потресаващите цитати са от съдебното дело – б.р.)

Времето минава и Николай е призован отново. Този път обяснява, че никога не е виждал подсъдимия, нито останалите лица, участващи в процеса. „На гара „Подуяне“ не съм виждал тези хора (има предвид Владо Кузов и компания – б.р.). Ходя на гарата, но тези хора не са били там. Там съм ходил сам“, лаконичен е Кирилов. Месеци по-късно Николай изчезва.

Органите на реда така и не могат да открият къде е. Родителите му са разпитвани многократно, а майка му Маргарита дори е призована в съда, за да установи самоличността на сина си по име, гражданство, образование и социален статус. Бившите му авери също не знаят накъде е поел.

Не става ясно и защо дава различни показания пред Темида и дали умишлено се прави, че му се губят моменти от познанството с Владимир Кузов.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Циганчетата, които твърдяха, че правили секс с Владо Кузов изчезнаха безследно!"

  1. 国产色情片   26.08.2023 at 2:11

    I haave read so many articles or reviesws concerning the
    blogger lovers buut this paragraph iss actually a nic paragraph,
    keerp it up.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *