Цигани разпориха ушите на майката на журналиста Тео Ангелов от СКАТ

Тео Ангелов

  Майката на популярният телевизионен водещ от „Скат“ Тео Ангелов била нападната от банда реми посред бял ден, научихме от източници близки до семейството. Възрастната жена кротко си пазарувала на Женския пазар в столицата, дори се зарадвала, че намерила краставици и домати на изгодни цени, та напълнила две торби със зеленчуци.

Неприятната изненада я споходила минути по-късно, когато застанала да чака трамвая. Изневиделица се появили няколко цигани. Единият я хванал за врата и започнал да я души. Другият я прегърнал през кръста и пуснал ръка към джобовете на палтото й, търсейки пълен портфейл. Третият ром задърпал дамската й чанта и торбите, а четвъртият – златните обеци от ухото.

„Разкъсали й ушите за един-два грама злато. Прибрала се вкъщи окър-вавена и веднага набрала номера ми, за да каже какво е станало. Плачеше, говореше в несвяст, едва я успокоих. Не можа да се съвземе няколко дни. Толкова бе стресирана, че отказа да излиза навън. Нападнали са я посред бял ден, имало и други хора на спирката, които така и не се решили да й помогнат. Не мога да разбера бездушието на хората. Подобно нещо може да се случи на всеки – в каква държава живеем просто!“, коментира пред журналисти Тео Ангелов. Той е сред най-големите противници на ромите у нас и редовно говори в предаването си срещу тях. „Ето, че съм имал основание – уви, семейството ми изпита на гърба си агресията на циганите. Пък нека политиците ни си правят оглушки и не взимат мерки“, заяви ядосаният журналист.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *