Хората на Таки в акция да си върнат наркопазара по морето!

Христофорос Аманатидис - Таки

  Подземни босове се сдружават срещу нашественици на пазара с дрога край морето преди началото на сезона, научихме от достоверни източници.

Руснаци и араби вече превземат териториите във Варна, Бургас и по големите курорти.

Хора на Таки и местни бандити кроят планове как да си върнат влиянието и отново да печелят от дрога. Те използвали връзките си в полицията, за да дават сигнали срещу чужденци, които пласират по-евтина и качествена стока. Преди седмица бяха арестувани трима от нашествениците, които са изградили нова схема за продажба на дизайнерска дрога.

„Чужденците имат по-качествен и евтин материал, нашите са алчни и го мешат с боклуци казва редовен потребител на кокаин от Бургас.

Босовете на дрогата край морето от последните години – Жоро Главата и приближените на братята Маргини, вече са извън реалния бизнес с наркотици, научихме от източници в полицията. Все още активни са хората на Таки, които Цветан Цветанов не успя да задържи повече от седмица в ареста. Лидерите на местно ниво в Бургас и Варна също нямат влияние, но вече се опитват да върнат позициите си.

Митьо Очите

Митьо Очите и хората му отдавна са извън играта. Неговата група бе разбита през 2007 година и засега остава единствената, от която всички участници излежаха присъди в затворите.

Последната разбита група за наркотици във Варна също е отпреди ГЕРБ да дойде на власт. Бившият общински съветник от ДПС Иван Славков дори има присъда за това като лидер на групата.

Според запознати в морската столица малки количества дрога се опитвал да пласира бившият член на групата на Славков Красимир Кирилов -Дългия. Той свидетелства по делото срещу бившия си бос и така отърва затвора. Интересното за Дългия е, че негов адвокат е бившият депутат от ГЕРБ Павел Димитров, който няма да повтори мандата си.

Освен Дългия във Варна все по-малко влияние имал и приближеният на Георги Илиев от времената на ВИС-2 Иво Иванов – Гела. Малките групички, на които се разцепили местните наркоорганизации, дават широко поле за изява на чужди групировки, които ударно атакуват пазара с качествена стока.

Традиционно силните в Слънчев бряг хора на Таки – Радо Слънцето и Камен Куката, са на свобода и ще се опитат да влязат в схеми с други наркобосове, научихме от сигурен източник.

Останките на ВИС-2 прекарват цялото лято в Слънчев бряг, а слуховете ги свързват с трафик на кокаин, който пристига с лодки и се разпределя още в открито море. Освен лошото качество на кокаина и марихуаната в последните няколко месеца цената на наркотиците е скочила почти два пъти край морето.

„Софиянци предпочитат да идват на почивка със стоката си, а не да я купуват оттук. Мишо Младжов е типичен пример за това, на Деси Зидарова мъжа й миналата година го бяха хванали с кокаин в колата, докато пътува за Слънчев бряг, но му се размина“, разказва бургазлията, който преди 2-3 години е имал участие на средно ниво в разпространението на наркотици край морето.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *