Хванаха 15-годишен хайдук, обявен за издирване, той скача от третия етаж!

15-годишният скочил от прозорец на тоалетна на третия етаж в РПУ -то

Хлапето драснало от  възпитателно училище в Дряновско. Веднага след неговото бягство ченгетата го обявиха за национално издирване. Пуберът е възпитаник на възпитателно училище в село Керека – Дряновско.

Онзи ден столичен автопатрул, по време на обход между  булевардите ”Скобелев” и ”Прага” в София се натъкнал на дете със съмнително поведение. Униформените го спрели за проверка и разбрали, че момчето е обявено за национално издирване като беглец от възпитателното училище в с. Керека.

Полицаите отвели младежа в Шесто районно полицейско управление. Там се оказало, че хлапето е стар познайник на ченгетата и инспекторите на детска педагогическа стая. Установено е, че детето било  с множество регистрации за кражби, грабежи, повреда и унищожаване на чуждо имущество. Хлапака е закаран в Дряново.

РПУ Дряново

Криминалните си прояви то е започнало още когато е нямало и десет години, на крехката възраст от девет години! Според педагозите в ДПС, все повече се снижават годините на детската престъпност у нас. Днес малкият разбойник се опитал да избяга от Районното управление  в Дряново, като скочи през прозореца на третия етаж. В момента малолетният  престъпник е в болница със счупвания след скока.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/dpkYN52dgxw

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "Хванаха 15-годишен хайдук, обявен за издирване, той скача от третия етаж!"

  1. yordan tihov   23.08.2012 at 18:58

    biva li da ste tolkova malumni da slojite snimka na RPU Gabrovo i da napishete otdolu RPU Drqnovo ….

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *