Хванаха доносник на Таки в МВР

Мафиоти от обкръжението на христофорос Аманатидис -Таки (на снимката) остават без своя доскорошен информатор в пагони

  Корумпиран служител на МВР, саботирал години наред разследвания срещу мастити наркомафиоти от обкръжението на Христофорос Аманатидис – Таки, бе разобличен от колегите си от „Вътрешна сигурност“ и почти сигурно ще бъде натирен от полицията и даден на съд.

Преди дни антимафиотите са започнали разследване с окраска „Корупция“ срещу полицая Андрей Ангелов, дознател от 4-ти сектор на СДВР в отдел „Наркотици“.

Корумпираният полицай от „Люлин“ е заловен да получава ежемесечни рушвети от бандит с прякор Гецата, бивш началник на охраната на офейкалия мафиот Таки и настоящ съратник на люлинския наркобос Любомир Костадинов – Любо Младежа. Полицаят Андрей Ангелов прибирал по 5000 лева месечно от наркомафията за да стопира разследвания срещу дилъри на „Фирмата“ и да атакува конкурентни търговци на дрога. За всеки „отстрелян“ от Ангелов продавач на кокаин Любо Младежа му изплащал премия от 3 бона. Съществуват подозрения, че баровският апартамент в „Люлин“, в който ченгето Ангелов се е нанесъл наскоро, му е подарък от Таки. Жилището било строено от друг именит люлински гангстер – Пацо Килията.

Разследването срещу Антон Ангелов стартирало преди два месеца след хайка на дилъри във фенклуб на „София Запад“. Тогава антимафиотите арестуваха дилъра Цацата с огрбмно количество наркотици. Операцията е реализирана без знанието на Андрей Ангелов, а ден по-късно притесненото ченге отишло на среща с Любо Младежа и Гецата в заведението „Снейк“ в „Люлин“, за да се извинява за грешката и да обещава, че ще стопира дознанието срещу пипнатия с дрога Цацата.

Любо Маладежа щедро финансирал къртицата от жк. "Люлин"

Преди месеци полицаят Андрей Ангелов осуетил операция срещу братовчеда на Любо Чука, предупреждавайки го да се изнесе с хората си от складово помещение край училище в „Люлин“, в което се укривала дрогата на „Фирмата“. Така часове преди акцията на антимафиотите Любо Младежа и хората му офейкали от тайната квартира а техни сподвижници изнесли огромно количество наркотици.

Андрей Ангелов е заподозрян и за кражба от архива на МВР. Става въпрос за разследване срещу Любо Младежа и братовчед му Любо Чука, водено от полицията през далечната 1998-а. В този период тарторите на Бандата на чуковете били на по 19 години и се специализирали във въоръжени грабежи на чуждестранни туристи в курорта Слънчев бряг. Любо Младежа и Любо Чука причаквали туристите по тъмни улички, пребивали ги и задигали портфейлите им. Двамата обаче имали неблагоразумието да оберат немски туристи пред станцията на Министерски съвет в Слънчев бряг, която била с видеонаблюдение. Така камерите заснели как Чука и Младежа нападат немците с метални тръби и за секунди пребъркват джобовете им, след като са ги пратили в несвяст.

След като били уличени с видеодоказателства, Младежа и Чука били арестувани от полицията в Несебър.

Таки

Срещу тях стартирало и наказателно производство за въоръжени грабежи при опасен рецидив. В крайна сметка родствениците се отървали от затвора, но злодеянията им останали в архива на полицията.

Преди 3-4 години Антон Ангелов поискал пълна справка за криминалните деяния на Любо Младежа, уж разследвайки делата на Бандата на чуковете. След това папката, в която се съдържала информация за въоръжените обири в Слънчев бряг, мистериозно изчезнала.

Заповедта за уволнението на Антон Ангелов вече е разписана от главния секретар на МВР, като се очаква в близките дни корумпираното ченге да бъде арестувано, разкриват източници от полицията. Къртицата на наркомафията от отдел „Наркотици“ може да бъде съден и от застрахователна фирма за измама. Преди година баровското „Ауди“ А6 на Антон Ангелов било откраднато, а ченгето прибрало тлъсти пачки за возилото си. Впоследствие застрахователи установили, че колата била задигната по поръчка на самия Ангелов, който помолил Любо Младежа да прати някой да задигне возилото. Тази работа свършил Веселин Ермалаев – Весо Теглото.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Хванаха доносник на Таки в МВР"

  1. koмар   10.10.2013 at 23:15

    ot togawa mu e i kushuma na Liubo chuka ot Sig Sauera w …..diasnata raka, mislia, oshte ne mogat da go mahnat! …potwarjdawam infomaciata kato wiarna….

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *