Хазяин окраде квартиранта си в Сарафово!

Хазаин обра квартиранта си в Сарафово

Безобразен хазяин нагло ограби апартамента, който дал на квартиранта си в Бургаския квартал Сарафово. Наемодателят дори се опитал да преметне ченгетата като спретнал постановка, че ужким крадци са нахлули с взлом в имота.

Собственикът на дома, 47-годишният Ивайло Дончев, разбил алуминиевата дограма на вратата на терасата, но опитните полицаи от Пето Районно управление в Бургас, веднага надушили,  че нещо не е както трябва в този обир. За броени дни униформените разкрили, че апашът всъщност е 47-годишният Ивайло Дончев – хазаин на жилището. Дочев влязъл в собствената си къща, отключвайки входната врата с оригиналния ключ, останал у него.

Сарафово

След като пребъркал вещите на квартиранта си собственикът на апартамента, повредил нарочно алуминиевата дограма на вратата на терасата с цел да инсценира обир от външен човек. От апартамента, намиращ се на улица „Морски изгрев“, са изчезнали преносим компютър, цифров фотоапарат и мобилен телефон. Общата стойност на вещите е близо  2 000 лева. След залавянето на  апаша, вещите са върнати от крадливия домакин.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/1iVc1TMTVeU

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *