Федката не излиза от дома си

Христофорос Аманатидис - Таки
Христофорос Аманатидис – Таки

  Скандално известният бизнесмен Фьодор Фьодоров – Федката се е затворил в дома си в Голо бърдо край Перник, разкриха отлично запознати със ситуацията. Според тях той не си подава носа навън, защото е развил страхова невроза.

Освен това и финансовото му положение сериозно се поразклатило. Един след друг го напускали отговорни служители, като се оплаквали, че им бави заплатите.

„Федката започна да изпуска гумите, откакто започнаха атаките срещу него, че е ортак с Галеви“ – обяснява негов познат. Постепенно за него се свиха обществените поръчки и бизнесът му пое към дъното. Доскоро Фьодоров беше важна фигура в строителния бизнес, а също и в традиционния пернишки поминък – изкупуването на скрап. Освен това името му редовно се споменаваше покрай купуването на гласове в предизборни кампании на Перник и Югозападна България.

Братя Галеви
Братя Галеви

Федката е бивш бизнес съдружник на Пламен Галев, Ангел Христов и Христофорос Аманатидис – Таки. В силните си години той се занимаваше с пътно строителство и поддържане, като имаше и богат автопарк от специализирана техника. В момента основният му бизнес е сметопочиства-нето на Перник. Спечелил го е на търг като обществена поръчка.

Името на Федката за последно се чу при отвличането на Мирослава от Перник. Оказа се, че единият от килърите на момичето – самоубилият се при задържането си Чочо, преди това е бил бодигард на боса.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *