Ужас! Стоян Балтов починал от ритници в главата – по лицето му има отпечатъци от грайфери!

подсъдимите

Извергите убили студента Стоян Балтов в пред дискотека „Амнезия“ в Студентски град, са скачали върху главата му. Момчето е починало вследствие на многото удари по главата му.

Даже по лицето му имало отпечатъци от подметка на обувка. Това показа и съдебно-медицинската експертиза, която бе предоставена в Софийския градски съд на заседанието по делото за убийството в четвъртък.

Обвиняеми за зверското убийство са  Вили Георгиев, Александър Данаилов и Светлозар Стоилов. Магистратите приеха вещите лица, приготвили експертизата. Категоричното заключение на специалистите е, че убийството е извършено по особено жесток начин.

Стоян Балтов

Студентът не е могъл да се  съпротивлява, защото изпаднал в безпомощно състояние, заяви д-р Станислав Христов, директора на катедрата по Съдебна медицина към столичната Александровска болница.

Извършителите на престъплението целенасочено са ритали момчето с цел да го убият. Точно това са и постигнали извергите. Като веществено доказателство са представени и маратонките на тримата обвиняеми.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/o8wHG2dtdhU

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *