Ужасяващо! Трупове на жертви на свирепия Йоско, смлени на пихтия със сонда и заровени 15 метра под земята!

Йосиф Йосифов - Йоско

  Йосиф Йосифов – Йоско Костинбродски е използвал брутално зловещ метод за убийства и заравяне на трупове, разкриха ченгета пред журналисти. Жестокостта, с която гангстерът е ликвидирал жертвите си, съперничи по кръвожадност на прийомите на най-безсърдечните килъри, познати в световната история.

Йоско и групата му са се оборудвали преди години с мощна сонда, която прави бързи и дълбоки дупки в земята. Престъпниците са инвестирали в специфичната геоложка техника около 30 000 ли. Режещата глава на устройството достигала до 15 метра дълбочина. На върха й се поставяло тялото на жертвата, след което сондата е пускана в действие. За броени секунди тялото ставало на пихтиеста каша!

Чрез този метод рискът от евентуалното намиране на трупа е равен на нулата. Реално от тялото не остава нищо, което да подлежи на идентифициране, а камо ли и за намиране.

Службите имали информация, че в запустели ниви около Костинброд и Своге въпросната сонда е засичана многократно. Тя активно е използвана не само от Йоско Костинбродския, но и от верните му хора Ивайло Симеонов – Богьовеца, Вергил Славов и Георги Гълъбов – Скинаря.

Иван Може

Именно около полетата на Костинброд и Своге в някоя дълбока дупка най-вероятно е заровено и тялото на хърватския килър Иван Може. Чужденецът беше отвлечен от Йоско от заведението „Сливнишки герой“ в едноименния град в нощта на 23 срещу 24 февруари 2007 г.

Свидетели на покушението бяха десетки клиенти на кръчмата. Какво следва оттам нататък, никой освен Йоско не знае, но е факт, че от Може няма ни вест, ни кост и до днес. Според твърденията на Йоско той не е ликвидирал хърватина, а само го е пребил заради това, че онзи разстрелял неговия приятел Асен Петров – Шаки. „Набих го и го изхвърлих от джипа си на жп линията София -Драгоман. Казах му да бяга от България, защото следващия път, когато го видя, пак ще го набия“, обяснява своята версия гангстерът от Костинброд.

Антимафиоти обаче предполагат, че Иван Може е жестоко измъчван и след това закопан дълбоко в земята със сонда. Има версия, според която в ликвидирането на хърватския убиец участвали и братята Лебешковски, прочули се покрай участието си в бандата за отвличания „Наглите“. Братя Лебешковеки са втори братовчеди на Йоско и са участвали в много от престъпните му начинания.

Кирил Кирилов - Буята

Според източници от средите на службите, сефтето на геоложката машина е направено в първите часове на 7 май 2006 г. Около 22 часа вечерта на 6 май същата година за последен път някой вижда жив бандита Кирил Цветанов – Буята. Той е швестен в ъндърграунд средите като Кирчо Малкия или Киро Брежанеца и беше сред хитовите имена в крими средите на Благоевград и София от началото на 90-те години.

По това време гравитираше около мафиотската организация СИК. Издига се ударно в нея и дори става близък и доверен човек на Поли Пантев. В престъпния свят се говори, че точно Буята помага да бъдат откраднати прословутите 600 кг кокаин, които Пантев след това успява да пласира. Наркотикът пристига на яхта от Латинска Америка и е разтоварен в Пирея, Гърция. В България е прекаран в ТИР през ГКПП „Кулата“ през 1999 г, а дни след това е задигнат от Поли Пантев от склад до Благоевград. След убийството на Пантев на остров Аруба Киро Буята инвестирал своя дял от продажбата на дрога в собствен перспективен бизнес. Възходът му в подземния свят обаче настъпва след друго покушение. През февруари 2005 г. в центъра на Благоевград неизвестни и до днес килъри убиват смятания за наркобос и виден лихвар на Югозапада Васил Горчев – Кьоравия. Кирил Цветанов бързо се намесва в опразнената от Кьоравия ниша на пазара на наркотици в Благоевград и региона и става един от факторите в този бизнес. Има оперативни данни, които сочат, че Буята активно се е намесил в производството на амфетамини.

Сашо Клитора

Което било и последната му най-фатална грешка.

Публична тайна е, че синтетичната дрога бе запазена територия за дуп-нишките мафиоти Пламен Галев и Ангел Христов, известни като братя Галеви. През онези години маститите гангстери са били покровителствани от най-високо ниво в МВР и прокуратурата чрез приятеля им Алексей Петров. За разчистване на сметки с конкуренти Геле и Пламен са използвали бандата на Йоско Костинбродския. Именно на него Галеви възложили поръчката за отстраняването на Киро Буята.

Цветанов изчезва безследно на 6 май 2006 г. вечерта от къщата си в кв. „Драгалевци“, след като получил телефонно обаждане от неустановен и досега мъж. Явно човекът, който му се е обадил, му е бил близък, защото той излязъл по домашни дрехи, без мобилен телефон, документи и охрана. Отвън го чакала кола, в която били хората на Йоско. Слух сочи, че преди това той казал на съпругата си: „Излизам да се видя с Пламен и Геле“ Трупът на Кирил Буята не е намерен и до днес.

Йосиф Йосифов в момента се намира в килия в Националната следствена служба. До края на април предстои да бъде внесен в съда обвинителният акт срещу него и членовете на престъпната му група. Те са привлечени към наказателна отговорност за организирана банда за наркотрафик. Според информация, достигнала до журналисти, освен делото за дрогата, на Йоско ще му бъдат повдигнати и обвинения за убийства, които ще прераснат в нов процес. Сред покушенията, които се приписват на гангстера от Костинброд, е и убийството на Фатик.

 

Сашо Килъра върти дрогата му

Йосиф Йосифов – Йоско навлезе ударно в търговията с дрога преди 3-4 години, когато инвестира голяма част от милионите, изкарани от поръчкови убийства, в създаване на собствена структура за продажба на кокаин, амфвтамин, марихуана и екстази.

И до ден днешен Йоско контролира немалка част от бизнеса с кокаин в центъра на София. Дилър №1 в организацията на Костинбродския е Сашо Клитора, който навремето работеше за висаджията Иво Гела. Сашо Клитора контролира търговията с кокаин в 5-6 заведения в центъра на столицата, а за него продават около десетина дилъри. Седмично организацията пласира по около килограм бял прах.

Съвсем наскоро Сашо Клитора трябваше да бъде арестуван по сигнал за търговия с наркотици. Негова къртица обаче го предупреди и разбойникът се покри в чужбина.

Наскоро Клитора се завърна в България и дръзко оповести, че е разрешил всичките си проблеми с ченгетата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *