Три банди се бият за проститутките в Несебър и Слънчев бряг

Митьо Очите

  Три бандитски групировки воюват за проститутките в Слънчев бряг и Несебър. В битката за това кой да контролира платената любов само преди две седмици изгоря чисто новото „Ауди“ на сливенски бос.

Той дълго време бе безспорният №1 в бизнеса с проститутки на морето. Сливналията контролираше няколко бардака на Слънчев бряг съвместно с Митьо Очите. Миналата есен обаче гангстерите влязоха в конфликт, свързан с разпределението на печалбата. В ъндърграунда се мълви, че несебърският Ал Капоне отчел доста по-малко пари на ортака си и двамата се изпокарали жестоко. Сливенският сводник даже обвинил Очите, че „крадял стоката му“ – негови съратници навивали жриците на платената любов да започнат работа в техни бардаци в Бургас.

След конфликта между Очите и сливенския гангстер това лято той работи самосиндикално, като за него телата си отдават около 30-40 момичета в Слънчев бряг и Несебър. Бардаците им са охранявани от двайсетина здравеняци, предвождани от Кольо Самбиста.

Проститутките на Митьо Очите стрували по 100 евро за минути

Далеч по-оборотни са проститутките на пернишка мафиотска банда. Няколко стриптийз барове на ключови места в Слънчев бряг и Несебър са под контрола на гангстери, свързани с пернишките бизнесмени Богомил Гьорев и Иван Асенов. Според запознати ортак на „Котараците“ в бизнеса с жива плът е и ексцентричен несебърски бизнесмен.

Пряк отговорник за проститутките е Драго Помориеца, който е станал пословичен с това, че се разхожда из плажовете на Слънчев бряг и Несебър въоръжен с мачете. Драго Помориеца командва около 70-80 елитни проститутки и двайсетина здравеняци, събрани от бургаската ковачница на мутренски кадри „Меден рудник“. Седмичният оборот на пернишката организация от бизнеса с проституция надхвърля 200 000 лева.

Третата сутеньорска организация е свързана с Митьо Очите, тъй като парите от оборота се отчитат на Христо Широков – Широката. За несебърския Ал Капоне телата си отдават между 20 и 30 жрици на любовта.

„Всички хотелиери са инструктирани изрично да викат момичета за клиентите си само от бардаците на Митьо Очите. Момичетата му не са първа хубост и заради това обслужват основно пияни англичани – тарифата е твърдо закована на 100 евро за 30 минути“, разясняват запознати.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *