Тони Хамстера притиска автоджамбази да му плащат седмична такса от 2 бона

Антон Петров - Хамстера

  Антон Петров – Хамстера и мутрите му са вдигнали мерника на десетки столични автокрадци, които спрели да отчитат постъпления от дейността си и имали дързостта да посягат дори на застраховани в „Лев Инс“ автомобили.

Източник от службите за сигурност разкри, че преди около месец, само дни след като Тони Хамстера излезе макар и за кратко на свобода, близкият до Алексей Петров гангстер привикал на среща в ресторант към комплекса „Макси“ автокрадеца Светослав Петков – Лъвицата и партньора му Дабата.

На рандевуто Лъвицата и Дабата били „респектирани“ с шамари от гардовете на разбойника, тъй като откраднали нерегламентирано два луксозни джипа БМВ Х5 и чисто нов „Мерцедес“ S класа.

Трите возила били застраховани в „Лев Инс“, а на всичкото отгоре се оказали и автомобили на приятели на Алексей Петров. Тони Хамстера не повярвал на уверенията на джамбазите, че не те са задигнали возилата. Разбойникът поставил срок от 3 дни колите да бъдат върнати

Само след денонощие автомобилите били паркирани в квартал „Хладилника“.

Антон Петров – Хамстера предявил претенции и срещу други именити джамбази, като настоял всяка банда автокрадци да започне да отчита седмична такса „спокойствие“. Мафиотският бос лично определял ставките, които зависели от бройката на откраднатите от всяка отделна група возила. Така например бандата на Асен Колев – Хастара, която краде коли в центъра и в южните столични квартали, трябвало да отчита по 2000 лева седмично на гангстер с прякор Кискина, който бил посочен като касиер от Хамстера. Освен това джамбазите не трябвало и да си помислят, че могат да вдигат застраховани в „Лев Инс“ возила.

Хамстера бил засечен на среща и с друг именит автокрадец – Митко Турчина, която се провела в рибен ресторант в близост до басейна „Спартак“. Според източници на МВР от ъндърграунда на срещата Хамстера задължил Турчина да купи от него десетина устройства за кражба на джипове БМВ и на лимузини от марката „Ауди А8″.

Устройствата декодират защитите на луксозните автомобили и позволяват на крадците да запалят колите с празен ключ и чип. Според ченгетата допреди 2 години Тони Хамстера продавал джаджите на автокрадците за 20 000 лева, но сега цената на устройствата паднала неимоверно, тъй като някой ги внасял нелегално от Германия и Испания. Поради тази причина повечето автокрадци вече не били зависими от Хамстера и започнали да работят за себе си, плащайки за устройствата по 3-4 бона.

Дясната ръка на Алексей Петров се заканил, че всеки джигит, който не се съобразява с него и не му отчита седмична такса от откраднатите коли, ще бъде посетен от биячи с железни тръби, които ще го пенсионират предсрочно.

Само преди седмица един от топ крадците на София – Торбата, бил инкви-зиран от мутри, а ченгетата предполагат, че акцията е разпоредена от Хамстера. Торбата бил причакай пред жилището си и от трима га-вази, които го помлели от бой. В края на януари пък друг автокрадец -Таратора, се спасил с бягство от същата наказателна бригада.

Познавачи на ъндърграунда твърдят, че влиянието на Антон Петров-Хамстера сред столичните автокрадци е спаднало заради проблемите, които гангстерът си има с правосъдието. Заради това сега дясната ръка на Алексей Петров се опитва силово да принуди джамбазите отново да започнат да работят за него.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *