Таки се появи в България с чужда самоличност!

Христофорос Аманатидис - Таки

  Издирваният под дърво и камък от българското правосъдие и от МВР Христофорос Аманатидис – Таки се завърна инкогнито в Европа, научихме от свой надежден източник в ъндърграунда.

Владетелят на софийските улици, който дълги години контролираше търговията на кокаин в София, се е установил да живее в Гърция още от началото на годината и през последните месеци е влизал поне няколко пъти в България през ГКПП „Кулата“, ползвайки чужда самоличност.

Неотдавна Таки дръзна да се появи на обществено мероприятие на полуостров Халкидики в Гърция, информират очевидци. Гангстерът се настанил във ВИП ложата на спортна зала в южната ни съседка, за да наблюдава бойния турнир „Бигърс Бетър“, в който участие взе бившият му бодигард Любо Симеонов – Чука.

Бившият гард на Таки, Любо Чука, пречука американеца Раду Спингел в кикбокс двубой от турнира „Бигърс Бетър“ в Гърция

223-сантиметровият тартор на Бандата на Чуковете се би с американеца Раду Спингел в кикбокс двубой за титлата на турнира и спечели битката още в първия рунд. Казват, че ММА турнирът в южната ни съседка бил финансиран именно от Таки който настоявал да изгледа на живо поне един мач на верния си телохранител Любо Чука. Макар Симеонов да твърди, че от години не поддържа връзка с Таки, наследникът на Георги Илиев във ВИС-2 все още подпомага финансово татуирания исполин.

След победата на Любо Чука Таки дал банкет в чест на бившия си бодигард, на който присъствали над 50 човека, разкриват запознати. На партито отишли почти всички „лейтенанти“ от организацията на Таки – Боби Белингата, Лъчо Белята, Радо Боксьора и дори Сашо Пацов, който не би трябвало да може да напуска България.

Пред сподвижниците си Таки споделил, че по всяка вероятност ще бъде оправдан до края на годината и няма да бъде издирван в цял свят от Интерпол, след което ще се прибере в България. Срещу Христофорос Аманатидис се води дело за търговия с наркотици, като според прокуратурата Таки е бос на зловеща люлинска банда дилъри и биячи, предвождана от Христо Вартерян – Ицо Исуса.

Миналото лято Таки бе заловен в Дубай, но властите в емирството отказаха да екстрадират владетеля на софийските улици, тъй като от българския съд не им предоставиха надеждни доказателства за престъпна негова дейност.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *