Съпругът на Деси Зидарова гравитирал около наркобосовете Къро и Таки

Михаил Младжов в съда

  Софийският гъзар и съпруг на актрисата Деси Зидарова Михаил Младжов бе арестуван с 200 грама кокаин в колата си. Закопчан е на магистрала „Тракия“ на 1 август. Хора, които го познават отблизо, признават с половин уста, че Мишо е пътувал за Слънчев бряг, където през лятото се събира софийската бохема от чалга заведенията.

Няколко месеца преди това той отново е пипнат със скъпата дрога.

Ченгетата отдавна знаят с какво се занимава, но Младжов е известен повече като човек, който употребява и черпи, отколкото като дилър.

В последно време обаче му се налага и да продава кокаин, защото покровителите му Христофорос Аманатидис-Таки и Красимир Каменов-Къро са далеч, а легалният му бизнес буксува.

ВИП наркотикът в колата на Младжов не е изненада за ченгетата. От години той гравитира около наркобосовете Къро и Таки. Красимир Каменов – Къро дори му е роднина.

Точно затова Михаил Младжов не е безследно изчезнал или зверски пребит от Бандата на чуковете. Той неведнъж е хващан от покровителите си в кражба на кокаин. Освен това е бил тяхно подставено лице във – фирма, съдружник в софийско тържище, но и с тази задача не се е
справил.

36-годишният Михаил Младжов стана известен преди година, когато се ожени за актрисата и модел Деси Зидарова.

Малко хора са запознати с миналото му и затова често го наричат бизнесмен. Истината е, че той е от софийските гъзари които разчитат основно на влиятелни роднини.

С Деси Зидарова

Още като ученик Мишо Младжов избягва занятията и книгите. Повече се интересува от мощни мотори, фитнес и красиви момичета. Затова и едва завършва средното си образование. След това се увърта около обявените от МВР за наркобосове Красимир Каменов-Къро и Христофорос Аманати-дис-Таки. Покрай роднинската връзка с Къро влиза по-бързо в бизнеса. Още в началото Младжов проявява купонджийския си характер и често пилее пари по заведения и по жени.

Покровителите му преценяват, че от него не става дилър и отговорник за наркомрежата. Опитват се да го използват в легалния бизнес. Къро прави Младжов съдружник на жена си Светлана във фирмата „Омега 69″. С тази бизнес структура наследниците на групировката ВИС 2 държат паркинги в центъра на София. Тя събира пари и от паркинга край гордостта на премиера – „Зала Армеец“. Не след дълго обаче, Михаил Младжов е принуден да прехвърли дяловете си на по-сериозен човек, на когото Къро и Таки имат повече доверие.

Освен в бизнеса с паркинги Младжов е пробван и за съсобственик на зеленчуковата борса в квартал „Слатина“ чрез друга фирма, която е направена на негово име. Дружеството се управлява от съдружника на Младжов и той е там само формално. Въпреки това бохемът отново е отстранен от бизнеса, защото е неблагонадежден. Вместо да изгради реноме на сериозен бизнесмен, Младжов продължава със среднощните запои, кокаиновите партита и оргиите с манекенки.

Когато е арестуван на 1 август в колата си, Младжов вози 3 деца. Едно от тях е неговото, а другите 2 са на Деси Зидарова – модел и актриса в български сериали без особен успех.

Историята на връзката Младжов-Зидарова е белязана и със зверски побой над нея.

Дълги години Зидарова е жената до бизнесмена Веселин Янев – Весо Парцала. Той е собственик на нощни заведения в София. След него манекенката започва връзка със сина на алкохолния бос Миню Стайков – Стайко, който наскоро се ожени за дъщерята на друг олигарх – Ветко Арабаджиев.

Преди две години Деси Зидарова беше зверски пребита от мутри. По това време слухове свързват интимния й живот освен със Стайко Стайков, и с баща му Миню. Точно по това време фаталната красавица вече е била любовница и на бохема Михаил Младжов, за когото днес е женена.

Истината така и не излиза наяве, но е ясно, че е заради връзките на моделката с богати мъже.

Миналата година Зидарова се жени за Михаил Младжов, сватбата е в Солун. Още от преди това двамата живеят заедно в тузарски апартамент в София с трите си деца. Засега Младжов не се прибира вкъщи и не купонясва на Слънчев бряг, защото е в следствения арест. От прокуратурата твърдят, че имат достатъчно доказателства за това, че е притежавал и разпространявал наркотици.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *