Съдията, който пусна Чеци – възмутен, че всички го псуват!

Николай Русинов

Магистрата, освободил Чеци под гаранция, бил възмутен от коментарите по негов адрес, защото не са го разбрали за мотива да освободи обвинения в убийството на Яна. Според съдията Мариян Марков, имало и трети, засега неизвестен човек, затова пуснал Чеци. Това съди по представените пред него доказателства.

От тях се разбира, че има косми от друг човек, различни от тези на Николай Русинов и те са намерени в ръката на убитата девойка. Освен това по чантата и по нейните документи има отпечатъци на това неизвестно лице, но тези отпечатъци категорично не били на Чеци.  Магистрата предполага, че би могло този човек да е

Чеци

убил Яна и да е ровил в чантата й. Марков иска следствените органи да уточнят дали това трето неизвестно лице е правил секс с Яна. Маринов, също така, отрича да е казвал, че момичето е правило безразборен секс и държал на думата си. Колкото до пускането на Николай Русинов под гаранция, съдията държи, че е прав, но нали затова съществувало апелативния съд?! Ако неговите колеги приемат, че е сбъркал, щели да коригират решението му. Все пак, все още Чеци не е на свобода и остава в ареста. Щели да го пуснат само ако Софийският Апелативен съд потвърди решението за гаранцията и след като Русинов намери 15 000 лева, за да я плати.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/YeXRPY1SlUU

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *